Napok óra zajlik az üzengetés a Petőfi Zenei Díjak kapcsán Ákos és Majka között. Most Ákos vezet, hisz utoljára ő szúrt oda, de Majkánál pattog a labda. 

Még mindig nincs vége, Ákos és Majka között továbbra is folytatódik a cicaharc, ami a Petőfi Zenei Díjak kiosztása után robbant ki – írta a Blikk.

Nemrég kiosztották az idei Petőfi Zenei Díjakat: többek között a Magna Cum Laude, Freddie, Gubik Petra és Ákos részesültek ilyen elismerésben. A díjátadóra Majka is reagált. A rapper közösségi oldalán osztott meg egy posztot az eseménnyel kapcsolatban, amihez csupán annyit írt, hogy „Viccország".

Miután a megosztott írás nyitóképeként egy Ákosról készült fotó volt látható, utóbbi magára vette Majka beszólását.

Ákos egy hosszú kommentben fejtette ki a véleményét a rapper kritikájával kapcsolatban. Leírta azt is, hogy 36 évnyi munkája során ő sosem kritizált senkit a díja miatt, ellenben számtalan gratulációt küldött már a zenésztársainak. A Kossuth-díjas magyar dalszerző kijelentette, van elég díja, ezért nem vágyik újabbakra, ettől függetlenül mindig fontos marad számára a közönség visszajelzése. Majka erre válaszul szintén csak annyit írt, hogy ebben az esetben gratulál neki.

A story.hu most kiszúrta, hogy a történet itt még korántsem ért véget, hiszen Ákos ezek után az egyik kommentelővel folytatta az eszmecserét. Az énekes rámutatott, hogy a rapper sem szűkölködik a díjakban, mivel az elmúlt években ő is kapott jó néhányat.

Szegény Majkát elkerülték a díjak… Három Bravo Otto, két VIVA Comet, két Story magazin és három Fonogram, a legutóbbi tavaly… Én igazán nem irigylem tőle, de azt állítani, hogy elkerülik a díjak… Ez így hülyeség, nem is kicsi – fogalmazott a közösségi oldalán Ákos.

Viccország-gate – Kossuth-díjas művész szólta le az RTL sztárját

Most Majka kapta meg a beefet   Fotó: Facebook/Majka 

Forrás: Blikk
Fotó: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy gate-nek gate-e azt nem tudom, hogy Viccországnak Viccország az biztos, mert az, hogy ezek ketten Kossuth-díjas illetve az RTL sztárja az egy igen durva vicc!! =))
RonaGyuri
Hogy gate-nek gate-e azt nem tudom, hogy Viccországnak Viccország az biztos, mert az, hogy ezek ketten Kossuth-díjas illetve az RTL sztárja az egy igen durva vicc!! =))
lampa laz
Itt az a legszomorúbb, h a dagadt és bunkó, kontár csapata a Kossuth díjat amortizálták le azokkal akiknek hűségjutalmul kiosztották.
Nyírfa
Majka már régen elveszítette a szimpátiámat, Ákos soha nem nyerte el. A perlekedésüknek nincs jelentősége.
Annak igen, hogy a Kossuth-díjat úgy osztogatják, mint a krumplit választás idején.
Egyébként nem értem, hogy Petőfiből hogyan lett zenei díj. Csupán azért, mert elneveztek róla egy rádiót, nem kéne lejáratni az egyik legnagyobb magyar költő emlékét. Akkor sem, ha a fidesz és a kultúra két külön műfaj.
Loksmith
Mozart és Bach vitázik...Két nemzetközileg és a közönség által is a legjobbnak minősített hazai nagyság.;-)
túszulejtettország
Két NER áltat kitartott " művész" cicaharca.
Ez is az illibsi demokrácia vívmánya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.