Orbán Viktor elfogadhatatlannak és felháborítónak tartja az Európai Unió Bíróságának 200 millió eurós büntetését. A miniszterelnök kijelentette: „nem engedünk a brüsszeli bürokraták pénzügyi zsarolásának!”

Mint ismeretes, az Európai Unió Bírósága 200 millió euró megfizetésére kötelezte Magyarországot, mert "nem tartja tiszteletben" az uniós jogszabályokat. Ráadásul arra is köteleznek minket, hogy a késedelem minden egyes napjára egymillió euró összegű kényszerítő bírságot is kell fizetnünk. Az indok: a nemzetközi védelem megadására és a jogellenesen tartózkodó unión kívüli országok állampolgárainak visszatérésére vonatkozó eljárások területén – írja az atv.hu.

Orbán Viktor: „a döntés felháborító és elfogadhatatlan” – A miniszterelnök tombol az Európai Unió Bíróságának büntetése miatt

Orbán Viktor kiakadt azon, hogy 200 millió euróra büntette Magyarországot az Európai Unió Bírósága/Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Orbán Viktor szinte azonnal reagált a hírre Facebook-oldalán. Ezen azt írja:

„Az Európai Bíróság mai döntése értelmében Magyarországot egyszeri 200 millió + napi 1 millió euróra büntetik, amiért nem engedi be az illegális migránsokat. A döntés felháborító és elfogadhatatlan. Nem engedünk a brüsszeli bürokraták pénzügyi zsarolásának! Megvédjük a határokat és megvédjük a magyar embereket!”

- szögezte le a miniszterelnök.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ó, drága káröröm! Nem vagyok a híve, de most dörzsölöm a tenyerem. Minél több nehéz éjszakája van Orbánnak, annál hamarabb szabadulunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
... hülye libsik ... itt mossátok az emberek agyát, hogy orbán beengedi a munkásmigránsokat ... az illegális migránsokat meg magatok engednétek be... B+
csak úgy....
dagi, (titokban) fizetsz mint a katonatiszt, itt csak a birkáid miatt játszod meg a fölháborodott ellenálló höst..
FLETÓ
@KisTehen: Majd az új felállás... Francia kormánypárt: bukta, német kormánypárt: bukta...
Nyírfa
Ó, drága káröröm! Nem vagyok a híve, de most dörzsölöm a tenyerem. Minél több nehéz éjszakája van Orbánnak, annál hamarabb szabadulunk.
levarosbukta
@KisTehen: Csak a kettő közt az a rohadt nagy különbség hogy az illegális migránsok nem akarnak itt maradni és nem akarják elvenni a munkádat! Azok csak át akarnak menni rajtunk, kivéve akik letejeltek hogy maradhassanak. Mert ugye olyan is van, még ha nem akarjátok tudomásul is venni. A munkásmigránsok meg letörik a magyar béreket, amik igy is a béka segge alatt van. Ugye nem hiszed el a hatszázezres átlagbért, meg hogy minden magyar háztartásnak 10 milliós megtakarítása van?
szegfue
"... A döntés felháborító és elfogadhatatlan..." És? Mi a megoldás?
Loksmith
@FLETÓ: Eddig sem az volt a baj, hogy jobb oldali a kormány, hanem a demokrácia hiánya. Az Európai néppártok demokraták.
simmering73
@KisTehen: B+ hogy te mekkora ökör vagy. EU tagország Magyarország? Akkor mit ugatsz te fosláda? Vagytok elegen, 2/3 barom, menjetek ki a Kossuth térre és bégessetek, hogy ki akarunk lépni az EU-ból. Kaptok a pofátokra Orbánotoktól. Most cöfögjetek az #anyátokpicsáját, hogy ki akarunk lépni az EU-ból.
Géza
A tőlünk ellopott, ki nem fizetett EU-s támogatások miatt napi egymillió euro kötbért megállapítva foglaljunk le EU-s vagyonokat!
FLETÓ
@Loksmith: Mindenképpen! S ők támogatják mind erkölcsileg, mind anyagilag az ukránokat! Demokraták?!
sándorbence
a tizennégyéve tartó nem hivatalosan zsebre baszott vagyonból fizessék vissza
Horizont
Engem kösz nem kell megvédened kucukám!
justhpeter
El kell osztani a 135 bátor ember, a kormánytagok és a 2 millió szavazó között. Ha egyszer hatalomban tartották O1G-t, fizessék annak költségeit is.
Eladott Ország
@FLETÓ: ma,12:52 ☻ A nyugat halódását már Kun Béláék óta mondják. Jelenleg pedig a bűnöző és politikai prostituált genetikai hulladék román tolvajcigányod és szektája mondja kékeres nyakkal, habzó pofával.
„A nyugat haldoklik. – A Nyugat a szakadék felé tántorog. - Emberek! Ne engedjük beleesni! Hát ki fog nekünk kölcsönadni? Haldoklótól kölcsönkérni. Szemét dolog mert tudod, hogy nem kell vissza adni. Ahhoz képest a jelek szerint még mindig nem halt meg az a haldokló. -És hol járunk mi? Na hol? -Egy lépéssel előtte.” (Hofi)
twitter.com/MartonIvanyi/status/1613525247562481665/photo/1
Hanyatló
uploads.disquscdn.com/images/bc5a0a356a45f1b75b23b864479c0cf608f1a3f57f19e9db071d2ba9baeb8593.jpg?w=800&h=400
Mint a viccben:
Malacka egy gödör alján kuksol.
A Jótündér megtalálja, odaszól:
- Várj Malacka, kihúzlak...
- NEM VÁROK!
Eladott Ország
@Géza: ma 13: 27 Majd a román tolvajcigány és bandája mondja meg a fankót az EU-nak?! Magyarország az EU gazdaságának , azaz GDP-jének 0,8 % át, lakosságának a 2,4 % át adja. Vicces, hogy egy ilyen jelentéktelen törpeország meg tudja bénítani az uniós döntéshozatalt, mert nem 50 % +1 , hanem 100 % szavazatra van szükség minden döntéshez. Ez olyan, mintha a parlamentben lenne egy egyetlen képviselős mikropárt, és nélküle semmit sem lehetne megszavazni. Ezt jól elbaszarintotta az EU. Na persze az unió, illetve elődje, a közös piac, az Európai Gazdasági Közösség (EGK) jogelődje az Európai Szén- és Acélközösség (ESZAK) , Montánunió eredetileg fejlett nyugati demokráciák szövetsége volt , akkor még nem számítottak rá, hogy egyszer majd elmaradott keleti országok is tagok lesznek. Ha az EU nem lenne töketlen, lezavarnák gyorsan a 7. cikkely eljárását, lehet most már bőven meglenne a kellő támogatottsága még a lengyeleknél is, aztán megfosztják Magyarországot a szavazati jogától és probléma megoldva. " Nem szól már a ruszkik haza finom lett a Putyin f@sza. ( Ismeretlen költő)
uploads.disquscdn.com/images/c14502ae537fb2880b67801fb1788f57b0b7d52129934f46a36504adabca0afd.jpg?w=800&h=840
KisTehen
@levarosbukta: de közben végig dúlják az országot B+

már kiesett 2015

beköltöztek elhagyott házakba
bejártak kertekbe lopni
GYALOG!!! elindultak az M1-esen
mocskot és koszt hagytak maguk után

nektek tényleg ez hiányzik? B+
KisTehen
@simmering73: B+ hogy te mekkora ökör vagy.

az ítélet indoklása HAZUGSÁG

azzal, hogy nem engedjük be az illegális migránsokat, nem okozunk más tagállamnak kárt B+ B+ B+ B+
KisTehen
@levarosbukta: koszban és mocsokban érzed jól magadat?
KisTehen
@levarosbukta: ezért szavaztál karácsonyra? b+
csak úgy....
csak a dagibácsi migráncsa a jó migráncs,van is már belölük vagy 500 ezer...
a kuka fidesznyikek meg mindent bevesznek a harácsoló,hazudós gurigának!
jáger laszló
+ védjük,+védjük,+védjük,..
magyar virtus!..
csak ennyi
barátilag
J.L.
qunta
megint - mint már számtalanszor - bebizonyosodott a ny-i politikusok többségéről az elképesztő képmutatás, 2ős mérce, a jogállamiság és a demokrácia semmibe vétele stb. a biróságnak nemhogy itéletet nem szabadott volna hoznia, de mégcsAK be sem lett volna szabad fogadnia ezt az ügyet hiszen ez a kérdés az alapszerződések értelmében a tagállami szuverenitás körébe tartozik, igy ez a kérdés - ha a brüsszeli és a ny-i vezetés jogkövető lenne - már EP falain jogszerűen kivülre sem kerülhetne. Ez 1értelmű bizonyitéka annak , hogy ezek az aljas férgek a saját törvényeiket is a sárba tiporják..1értelmű van spkája-nincs sapkája helyzet.
Havanagi
Eddig is sokáig tűrt az Unió.Átjáró ház lett Magyarország az EU-n kívüli bűnözőknek,diplomata útlevél minden nemzetközi havernak,bujtató barlang Gurevszki bűnözőnek és még ki tudja kiknek.Mindezt tette "szuverén "geci!!
Géza
@Eladott Ország: Nem a magadfajta idegenek fognak a magyarok dolgaiban döntreni, ezt jobb ha megjegyzed!
csak úgy....
@Géza: tibim, még jó ,hogy szaros a nyelved így jut legalább a testedbe némi kalória ,te magyar szürkemarha !
Feller_Peti
@szegfue: NO GENDER. NO WAR. NO MIGRATION.
Normalitás és BÉKE. Ez a megoldás.
KisGenyo2
Na Vitya! Harcra fel! Lehet menni elfoglalni prüsszelt!
XD
levarosbukta
@KisTehen: De basszus itt maradtak? Nem, és miért gyalogoltak? Mert a kedves kormányod ahelyett hogy a pénzből amit kapott minden egyes migránst után felültetett volna az első vonatra - és nem csak azokat akik valahogy elvergődtek a keletibe - hanem mindenkit akkor nem masiroztak volna az m1-en. Ez ilyen egyszerű! Kérdezd meg a gazdádat hova tette a pénzt amit kapott utánuk.
kakukkmadár
Felháborító és elfogadhatatlan, hogy a Fidesz kormánya 27% EU rekord ÁFA, valamint további 42 különadó megfizetésére kötelezi Magyarország népét, hogy az oroszok kedvéért atomerőművet építhessen, a kínaiak kedvéért meg akkugyárakat, és hogy az azokhoz tartozó 200 ezer migráns "vendégmunkást" legyen miből kifizetni! Ne engedjünk orbán pénzügyi zsarolásának!
szegfue
@Feller_Peti: 15:49 Nyilván pontatlanul fogalmaztam... Nem a szlogenekre vagyok kiváncsi, hanem konkrét megoldásra. Hiszen ez O.V. szerint "tarthatatlan", akkor most mit fog tenni? Tudod nekem már elegem van ezekből a "no" dolgokból, mert ez csak szájtépés, közben semmi cselekedet nincs mögötte. Arról nem beszélve, ha én valahol aláirtam egy "tagságot", akkor annak határozatai rám is érvényesek. Persze a "morgáshoz" való jogom megvan, de ezzel semmit sem érek el. De mondhatnám azt a példát is, hogy sokan -- köztük én sem -- nem szavaztunk a Fideszre az országgyülési választáskor, mégis betartom azokat a törvényeket, melyeket ők hoznak, mert nem tehetek mást. Tehát továbbra is várom a megoldást arra, hogy nem fogadunk be migránsokat és a büntetést sem akarjuk fizetni.
kereső
Má megest hazudik Magyarország miniszterelnöke, és utána meg a megafon trolljai...nem a befogadott migránsokról szól a történet,hanem arról, hogy Magyarországf menekültügyi szabályozása ellentétes az uniós jogszabályokkal:

"

Nem teljesítettük az Európai Unió Bíróságának egyik ítéletét, ezért súlyos pénzbüntetést szabtak ki Magyarországra. E szerint 200 millió eurót és késedelem esetén napi 1 millió eurót kell fizetnünk. Az Európai Unió Bírósága 2018-ban indított eljárást hazánkkal szemben azért, mert a magyar menekültügyi szabályok több tekintetben összeegyeztethetetlenek az uniós joggal."

Erről van itten szó, nem csoda, hogy az ország rúdja kifelé áll. 2018 óta nem volt ideje ennek a qrva kormánynak megcsinálni a jogharmonizációt. Ezért most fizess hülye magyar társadalom.Mert nem orbán, a kormány, a mulasztásos törvéníysértést elkövető két egymás utáni parlament tagjai fognak fizetni, hanem mi. Orbán csakazértis meghosszabitom bicskéig viktor mjjjhhsz@rházisága miatt, amikor felrakja a szaros gumicsizmás lábát az ebédlő asztalra.
csak úgy....
@Géza: azt te csak szeretnéd! :) tibim,te egy átlagon aluli hülye! - mint @Feller_Peti: is!
Clavigo
@Géza: Még mindig itt vagy,Gizike..? Vagy ma a muttert küldted ki a placcra...
csak úgy....
@Clavigo: a mi tibink csak úgy gyagyás ,örüljünk nek ,hogy legalább bevallja! - pedíg állítólag még tanárnak is tanult ...
csak úgy....
szegény dagi ,a bünti miatt ismét mindent át kell csoportosítani! nem csoda ha a karcagi kótyonfitty egyre csak fogy...
pedíg a lölö nagy pénzeket szed be az autópályákon...,de az az övé meg andié! ;)
rücsü41
@kereső: Nagyon tiszteletre méltó hogy van olyan ember aki nem dől be Orbán hazugságainak és utána néz hogy miért is kell nekünk fizetnünk büntetést!Egyszerűen azért mert nem volt hajlandó a miniszterelnök úr , aki egyébként jogi doktor ,a bíróság jogerős ítéletét teljesíteni hosszú éveken keresztül, és ezt elégelte meg az EU Bírósága és szabott ki olyan pénzbírságot, amely valószínűleg minden ellenkezés ellenére arra ösztönzi Orbán urat, hogy legyen szíves és teljesítse már a bíróság ítéáletét , ha az eljárás elején alávetette magát a bíróság ítéletének, magyarul elfogadta hogy az ügyben , a jogvitában az eu bírósága döntsön.Nem tudom mit szólna dr.Orbán Viktor, ha az magyar emberek a magyar bíróságok ítéletét is hasonló módon negligálnák, és azt mondamák , hogy minek teljesítsek önként , ha Orbán Viktor is megtette hogy nem hajtja végre az eu. bíróságának egyik ítéletét.Azt hiszem hogy Orbán nem örülne az olyan válasznak, ha a magyar emberek is úgy reagálnának a bírósági ítéletekre mint ahogy ő teszi!Szégyen ez az ember, egy miniszterelnöknek példát kellene mutatni a jogkövetésben, de ő pont az ellenkezőjét teszi, és közben arra hivatkozik, hogy itt a jog uralma valósul meg,jogállamiság van, közben meg tesz egy nagyot a bírósági ítéletekre!
fideszes gyökér
@KisTehen: A büntetést ki kell fizetni.

Hányan vagyunk a fizetős csapatban?

Két millióan

Mindenki befizet 20 ezer forintot, és ÉLJEN ORBÁN VIKTOR!

Aki nem tud fizetni, az vigyen krumplit!
FLETÓ
@Géza: Te még szóba állsz ezzel a libernyák faszkalappal: @Eladott Ország: , aki négyévente mindig másik szélsőjobboldalra adja a voksát???
libellle
@FLETÓ: Miert??? Nem kormány választás volt, Akkor mi a bukta. Vagy nem tudod mire szavaztál ott az országodba mert a sok haboru már elvette az értelmedet??
libellle
@Feller_Peti: OH, le vagy maradva amiota kitapétázta országotokat orbán , hogy a haborut meg kell állitáni már putin kapott egy naylokát és lei állitotta az öldöklést. Vagy nem??? Nahát akkor ennyit ért orbán dumája. Tegnap ott járt Stoltenberg és már nem is lehetett a sok tapétát látni a vizilovatok leszedette. Nagyon megijedt szegény vizilo mert Stoltenberg Ùr jol valagon rugdosta és elmagyarázta az örültnek, , hogy viktorka itt az utolso lehetöséged a vetojaid miatt. Befejezed vagy repültök a NATO-bol. Mindent megigért Stoltenbernek csak ne rugják ki Magyarországot a NATO-bol.
Géza
@FLETÓ: Alázom azt a libsi, degenerált fajtáját! Nehogy már azt gondolja a kretén, hogy igaza lehet!
lusta
@szegfue: @kereső: @rücsü41: Ez bizony hülye. Ez várható volt. A miértre csak a lengyel-cseh turówi vitája adja a választ. A lengyeleket szintén megbüntették és azért, mert nem hajtották végre a korábbi határozatot.
Feller_Peti
@libellle: RENDBEN. TE MÁR MEHETSZ IS AZ UKRÁN FRONTRA MEGVÉDENI AZ AZOV NEONÁCI CSOPORTOT ÉS A LIBERÁLIS SOROGYÖRGY DEMOKRÁCIÁT. MOST AZONNAL KELJ FEL A GÉPED ELŐL ÉS MENJ ÁT A HATÁRON A LÖVÉSZÁROKBA. HÁBORÚS USZIGATÓ BALFASZKÁM.
Feller_Peti
@szegfue: Rendben van. Ha te cselekedni akarsz, akkor ne nekem írj, hanem helyette menj át a szomszédba az Ukrán azov fasiszták frontjára. Álj bele a lövészárokba és védjed a náci/nyugati álláspontod. SOK SIKERT HOZZÁ!
Feller_Peti
@szegfue: Neked az nem cselekvés, hogy DR. ORBÁN VIKTOR sikeresen felvette a kesztűt a minden oldalról jövő nyugati balliberális-DOLLÁRSOROS globalista nemzetpusztító támadással, háborús uszítással, lmbtq agybeteg propagandával, migránsbűnözők importálásával ?...

Ha te balos balfaszkám nem értesz vele egyet, akkor vedd a bugyid AZONNAL, és menj át az ukrán háborús frontra.

NE MÁS FASZÁVAL VERJÉTEK A CSALÁNT. MUTASSATOK BALOS BALFASZOK PÉLDÁT ->
ELŐRE BELE A FRONTVONALBA MENJETEK. NOSZA HAJRÁ.
szegfue
@Feller_Peti: Na ide figyelj! Ha nem tudsz kulturáltan válaszolni, akkor felejts el! Azt gondoltam azért vagy itt a Propelleren, hogy véleményt cseréljünk, de tévedtem.
Béla333
"„Az Európai Bíróság mai döntése értelmében Magyarországot egyszeri 200 millió + napi 1 millió euróra büntetik, amiért nem engedi be az illegális migránsokat. "

Ezszüje! Nem érti, hogy mi van az ítéletben?:

"Európai Bizottság: A Bíróság ítélete nem kötelezi Magyarországot illegális migránsok befogadására "
telex.hu/belfold/2024/06/14/europai-bizottsag-a-birosag-itelete-nem-kotelezi-magyarorszagot-illegalis-migransok-befogadasara
Feller_Peti
@szegfue: Hát szegfűkéűe, én is gondoltam, hogy kulturáltan példát mutatva kimész a frontra puskát ragadni és beleállsz a lövészárokba a bombázás közepette, ahol a gyilkos repeszek és golyók repkednek...

Megmutatod nekünk BÉKESZERETŐ JOBBOLDALIAKNAK, hogy hogyan kel csinálni a dolgokat, ha már ennyire rossznak gondolod TE és a KORRUPT SOROS DOLLÁRRAL LEFIZETETT balos csürhét szarjátok Orbán Viktort. Egyben a normalitást, a többséget.

DE TÉVEDTEM.

:)
libellle
@Feller_Peti: Szerintem te gyorsabban fogsz a alövészárokban ülni mint én. È messzebb vagyok a kis gyilkos putintol, ti csak egy kéznyujtásra. Soros urat nem ismerem te sem... ja, a Soros úr az aki tanitatta a kis vizilovatokat, hogy most kis göbbelsi diktaturát szerkesszen nektek.
Feller_Peti
@libellle: Persze, mert így a kommentjeidet megnézve te a nyugati NATO támadó gyarmatosító terroristákhoz vagy közel. Akik szeretnek háborúkat eszkalálni. Meg az Ukrán nyugati bábállam NEONÁCI BANDERA neonáci hadvezérhez vagy közel. Sajnos csak mondókában. Nem fizikailag nyilván.

Balos buta böfögőkém, menjél át a határon és a lövészárokban védd az korrupt ukrán neonácikat.

Ha már ennyire rossz neked is Orbán Úr nemzeti szuverenitást és normalitást, BÉKÉT támogató országa.

Vissza se nézz. Jobb lesz nekünk is, neked is!
libellle
@Feller_Peti: Figyelj, kedves, orbánodat nagy le sz@rom ugy mint minden más Europai állam. Senkit, rajtazok kivül nem érdekel, hogy egy örült miket nyilatkozik. Ismered az állapotot ugye!!! Senki nem áll egy rángatozo elmezavarodottal már szoba. Teged pont ugyan arra a helyre tüntetlek ki mint ahol az örült gazdád van. Szerintem kinának is vannak elmegyogyintezetei, nos, akkor indulhattok de nem csak ti ketten hanem vigyétek a többi örültet is mert ITT Europában rátok nincs szükség.
FLETÓ
@libellle: Mi a faszt büfögsz te ide? Kérdezett valaki? Amíg éltek te + a degenerált haverod: @Eladott Ország: addig FIDESZ lesz 2/3-al! Nektek köszönhetjük!
Feller_Peti
@libellle: Érdekes amiket írsz. Remekül felsoroltad a balos hazugságokat és képzelgéseket.
Felhívom a figyelmed azonban a tényekre:
A legutóbbi választások EU szerte nem a te böfögésed támassza alá. Lévén, hogy a józan ész (értsd jobboldal) bőséggel erősödött. Azonkívül, hallottad-e már hogy a Szlovák miniszterelnök Úr szintén elítéli a balos terrorizmust (migránsbűnözést, lmbtq őrületet, kábítószereket, háborút és hasonló globalista Soros balos őrületet).
libellle
@Feller_Peti: Fogalmad nincs miröl beszélsz. Nezt meg az EU - parlament összetételét. Sajnos nem lett viktorka Europa vezetöje, de... még nagyon kétseges, hogy le pen befogadja-e a pátjába. Ugyanis a választás elött tiz nappal azt nyilatkozta, hogy amennyiben orbán nem rendezi a putinnal valo kapcsolatát akkor NON !!! Arulokra nincs szükség. Hahahaha
libellle
@FLETÓ: Ja miután a mathematikát is átirta szeretett vezetöd!!! Normális országokban a 2/3 más számokbol tevödik össze nem 43 %-bol. De hát a te kormányod nem normális imádoival együtt. Bussi
FLETÓ
@libellle: 2004-ben Feriék írták át Magyarország jövőjét! Ha ő akkor kimarad ebből, most nekik van 2/3.!
csak úgy....
"Minden szektában vannak bolondok, és szélhámosok; miért higgyek rejtélyekben, amit senki nem ért, csak azért, mert olyan emberek írták, akik az őrületet választották inspirációként, és Evangélistáknak mondták magukat?"

(George Gordon Noel Byron)
Feller_Peti
@libellle: Neked meg pontosan van fogalmad, amikor lehazudozod a készt tényeket: A NORMALITÁS, ÉRTSD JOBBOLDAL ERŐSÖDIK EU SZERTE.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.