Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta ifjabb Donald Trump üzletembert, a korábbi amerikai elnök fiát – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Véget érhet az orosz-ukrán háború? Orbán Viktor erről is tárgyalt ifjabb Donald Trumppal Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja ifjabb Donald Trump üzletembert, a korábbi amerikai elnök fiát a Karmelita kolostorban 2024. június 13-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor a magyar-amerikai kapcsolatok jövőjéről, az illegális migrációról valamint az orosz-ukrán háborút lezáró béketeremtési lehetőségekről cserélt eszmét vendégével – mondta Havasi Bertalan.

Donald Trump Jr. a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnökének meghívására érkezett Magyarországra. Programja során – a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a Mathias Corvinus Collegium (MCC) együttműködése keretében – ellátogat az MCC-be, ahol az intézmény vezetőivel és hallgatókkal is találkozik zárt körben – olvasható a BKIK honlapján.

Forrás: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Trampli fia a puhossal karöltve elhozzák a világbékét hahahahahahahaha
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Billibácsi
Köpcös és a trump gyerek kikiáltja a világbékét! Ezen most röhögnöm kellene de nem tudok! Úgy tűnik az eszementségnek nincs felső határa. A világ vezetői között egyre több a valóságtól elrugaszkodott idióta.
Nessy
@Billibácsi: A világ egyetem és az emberi hülyeség végtelen! A világegyetem vitatott!
libellle
Pont ez a társaság ahová a szelhámos elmebeteg orbán passol. trampli es félresikerült kölkei mind pont olyan senkiházi elitélt szálhamos rablo-csalok mint orbán. Super a társaság, láthatoan jol érezte magát orbán. Phu de nagyon szar lehet trampli helyzete ha egy jelentéktelen ország jelentéktelen szolotáncosához küldi a gazember fiát...l
túszulejtettország
Bírom amikor jelentéktelen figurákkal izmozik. Álljon a putykó haverja elé, utasítsa a háborús bűnöst a békére!
Nessy
@Őrnagy: Én eddig azt hittem, Orbán háborús riogatása a kormány hábroús óriás plakátjai a fidesz kampány része, és ahhoz ma már nincs köze Sorosnak. A plakátokon meg saját magukat állították pellengérre az ön által olyan elegáns, kulturált jelzőkkel említett ellenzékiek. Na ezt tessen mesélni egy demens otthon laküinak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.