Az LMP főpolgármester-jelöltje elfogadta a gesztust.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valójában egy unikumról van szó

Karácsony jobban tenné, ha nem bízna Dávidkában

Ha nem is unikum akkor is rendkívül ritka egy politikus betartotta azt ami ígért: „Ma este a Partizánban Gulyás Mártonnak tett ígéretét betartva az adást követően visszahívott Karácsony Gergely főpolgármester, így végre sor került a választás estéjén általam kezdeményezett telefonbeszélgetésre”
A dolognak azonban van számos tartozéka is, ami arra utal, hogy Karácsony nem tanult abból, ami az elődjével történt: Tényfeltárás helylett elismerő szavakkal búcsúztatta, kiemelt jutalomban és díszpolgári címmel kedveskedett neki, Tarlós meg azóta is ezerrel mocskolja.
Attól a Dávidkától kért elnézést a szívlapátos kiszólásáért, aki Lexi-kével együtt versenyben mocskolták az egész kampány alatt, s most is az új szavazás ötlet kapcsán is szemétkedett. Olyan jellegzetes fityesznyik módra rátolva a saját mocskát.
Külön említést érdemelnek a média által felkapott szavai: „akármelyikünk is lesz a JOGERŐS választási eredmény szerint a főpolgármester, azt természetesen elfogadom és tiszteletben fogom tartani”.
Csakhogy a poén éppen az, hogy azon munkálkodik, hogy jogerőséget akadályozza. Kijelentése valójában fenyegetés, csupán azt jelenti, ha minden fórumon alulmarad, akkor ő személyesen nem fog még évekig fröcsögni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.