Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke és EP-listavezetője lemondott az EP-mandátumáról.

"Aláírtam a lemondó nyilatkozatot, amellyel átadtam az európai parlamenti mandátumomat dr. Borvendég Zsuzsannának" – szúrta ki a 24.hu Toroczkai László X-re kirakott posztját. A Mi Hazánk elnöke és EP-listavezetője posztjában Magyar Péterre is kitért, aki véleménye szerint ígéretével ellentétesen cselekedett: 

"Van, aki nem tudott lemondani a havi kb. 7 millió forintos jövedelemről (és még rengeteg egyéb juttatásról), és egy irányított szavazással – ígérete ellenére – megtartotta magának az EP-mandátumot. Sikerült neki 8 érvet felsorakoztatni az EP-mandátum megtartása mellett, és egyetlen ellenérvet sem említeni" – írja Toroczkai.

Lemondott Toroczkai László az EP-mandátumáról

Forrás: Facebook/Toroczkai László

Mindeközben Manfred Weber támogatását fejezte ki a Tisza Párttal szemben, amellyel kapcsolatban Brüsszelben újságíróknak nyilatkozta: 

"A Tisza Párttal a magyar érdekek képviseletében és védelmében sok képzett ember került az Európai Parlamentbe, a párt képviselői a munka elvégzésére alkalmasak" – fogalmazott Weber

Forrás: 24.hu, X

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
Micsoda világ ez itt itthon. Volt két lista annak az élén egy egy húzónév.
Az egyik húzónév beült a másik visszaadta. Az egyik szemét a másik úriember.
Ez ma Magyarország.
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 08:18 ☻ Mire vagy büszke, idióta hólyag, a bűnöző, hazaáruló, politikai prosti román cigány vezette bűnszervezettel?! Arra, hogy egy évtized alatt az EU koldusháza lettünk, és szégyen lett magyarnak lenni a világban?! A rohadt qrva anyátokat! Takarodjatok...!
FLETÓ
@jesz: Így van! Nem olyan mint @Eladott Ország: !
Havanagi
@FLETÓ: Diploma és nyelvtudás nélkül nem mert kimenni az úriember!Csak ennyi!
FLETÓ
@Havanagi: Akkor pedig tényleg úriember! Olyat küldött maga helyett, akinek bőven van! Kibaszott szerény! Én a helyébe kimentem volna 6 milláért havonta 5 évig! Az ugye 60 hónap! 360 milla, basszus!
Ja, nekem 2 diplomám, s 3 idegen nyelvet beszélek, közte a magyar! Apa-nyelvem nem árulom el!
ENNYI!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.