Sajátos közszolgálatként határozza meg a kormány a katonaságot, és egy bármikor átírható kormányrendeletben határozza meg a honvédek jogait és kötelezettségeit. Előbbi kevés és korlátozható, utóbbi sok és még több lehet. Miközben erőltetett toborzás folyik, kérdés, mennyire vonzó ez a pálya ilyen változtatásokkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Újabb bizonyság az Orbáni aszimmetriára

„felfelé” harcos, lefelé erőszakos és arrogáns, sőt elnyomó, legalább is emigyen értékeli a lehetőségeit

A legújabb paraszt-vakításukban sajátos közszolgálatként határozza meg a kormány a katonaságot. Aniről a szakértők megállapították: „egy bármikor átírható kormányrendeletben határozza meg a honvédek jogait és kötelezettségeit. Előbbi kevés és korlátozható, utóbbi sok és még több lehet.”!
Miközben ugye erőteljes küzdelmet folytatnak az ellen a galád nézőpont ellen, hogy Orbánéknak nem csak jogai, de kötelezettségei is lennének az Unióban! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.