Eddig hallgatásba burkolózott, de most megszólalt K. Endre. A bicskei gyermekotthon korábbi igazgatóhelyettese még mindig úgy látja, hogy semmi olyat nem tett, amiért meg kellett volna hurcolni. 

K. Endre viszont a mai napig azt állítja, ártatlan, meghurcolták, nem követett el semmi törvénybe ütközőt. Nem tett semmi mocskosat - számol be a Blikk.hu.

Megszólalt K. Endre, a kegyelmi botrány főszereplője – Ártatlannak tartja magát, politikai hasznonszerzést érez az ügye mögött

K. Endre korábban találkozott az egyik áldozattal. Fotó: RTL Klub 

A lap azt szerette volna megtudni K. Endrétől:

mit szólt ahhoz, hogy Balog Zoltán a 777blog.hu-nak azt nyilatkozta, ártatlannak tartja őt, s a Magyarországi Református Egyház Dunamelléki egyházkerületének vezetője elismerte, személyesen szólt Nováknak, hogy részesítse elnöki kegyelemben a volt igazgatóhelyettest.

A bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettese e-mailben küldte el válaszát, és kikötötte: csak a teljes egészében történő közléshez járul hozzá.

Balog Zoltán püspök úr azon nagyon kevés közismert személyek közé tartozik, aki az ellenem gerjesztett lincshangulatban továbbra is nyíltan felvállalja a véleményét, kiáll az ártatlanságom mellett. A püspök úr ismeri a munkámat, a személyiségemet, és rendelkezik mindazokkal a háttér-információkkal, amelyeket nem tudott figyelembe venni az igazságszolgáltatás ártatlanságom bizonyítása érdekében

– írja levelében K. Endre.

Az is megfelel a valóságnak, hogy az igazamért küzdő embernek tart, mivel az is vagyok. Minden korábbi nyilatkozatomat fenntartom. Az ügyészség vádat emelt ellenem anélkül, hogy rendőrségi meghallgatáson vettem volna részt. Az ítéleti tényállást megalapozó tényeket olyan, egymással és önmagában is ellentmondásban álló, több esetben közvetett tudomással bíró tanúktól származó tanúvallomásokból építette össze az ügyészség, majd a bíróság, amelyek nem álltak össze olyan zárt láncolattá, amely alapján kétséget kizáró bizonyossággal meg lehetett volna állapítani a bűnösségemet. Két közvetlen tanú egybehangzóan azt nyilatkozta a bíróságon, hogy rájuk nézve semmilyen kényszerítő hatást nem gyakoroltam. Végtelenül sajnálom a kegyelemadókat, hogy le kellett mondaniuk, ugyanakkor hálásan köszönöm a döntésüket. Balog püspök úr talán azért várt a nyilvánosság előtt megszólalni a választásokig, mert a kegyelmi ügyet politikai haszonszerzésre használták fel a politikai pártok kisebb-nagyobb sikerrel

- állítja a volt bicskei igazgatóhelyettes.

Forrás: Blikk.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Philip Marlowe
@Dr. Proktor: Na mesélj! Te mit tudsz?...
Dr. Proktor
@Philip Marlowe: Már ne is haragudj, de nem töltök anyagot egy fekete lyukba...
Philip Marlowe
@Dr. Proktor: Szégyen a futás de hasznos!... Igaz?...bruhahahaha...
colibri
Ahelyett, hogy visszazárnák a lakat alá, még mindig nyomja a hazug dumáját. Ülhetne együtt püspök úrral is és jól kibeszélhetnék a pedofil történetüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.