Vitézy Dávid felháborodott posztot tett közzé; nem tér napirendre afölött, hogy a tegnapi letartóztatások következtében a BKK törvényes működésének felügyeletét jelenleg a börtönből végzik.

Kedden őrizetbe vették Czeglédy Gergőt, az óbudai MSZP-s alpolgármestert.

Vitézy Dávid teljesen kiborult: "a törvényes működést jelenleg a börtönből végzik"

Fotó: Facebook/vitezydavid

A BKK törvényes működésének felügyeletét jelenleg a börtönből végzik: a cég felügyelőbizottságának tagja Karácsony Gergely delegáltjaként ugyanis a tegnap a sajtóhírek szerint az ügyészség által őrizetbe vett óbudai alpolgármester, aki korábban Hagyó Miklós kabinetfőnöke is volt, és akinek a jelölését a kampányban is szóvá tettem, hisz Karácsony Gergely listáján is szerepelt a fővárosi listás választáson

- számol be közösségi oldalán Vitézy Dávid.

Pontosan ezt a gyakorlatot nem szabadna tovább folytatni. Nem véletlenül mondtam végig a kampányban, hogy a fővárosi cégeket nem szabadna pártkáderek kifizetőhelyeként használni. A főpolgármester-választás végeredményétől függetlenül továbbra is így gondolom

- teszi hozzá Karácsony Gergely ellenfele.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@CsipkeRózsa: Egyre gondoltunk amig nincs bírósági ítélet addig nem bűnös, de azt is meg kell várni tényleg úgyvan ahogy most a nyomozó hatóság gondol.
Mert a feljelentővajon ki is lehet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Jól sejtettem Bús Balázs volt a feljelentő mert nem sikerült neki vissza hóditani Óbudát. Pedig itt is nagyot bukott a Fidesz a 23 képviselő helyből csak 3 lett 17 az összefogás 1 Mi hazánk 2 MKKP.
levarosbukta
Kisbuzikám az nem fáj hogy az összes kórházban, iskolában, sportegyesületnél hozzá nem értő fideszkáderek ülnek a vezetői székben?
Nessy
@szaboria1: Valamikor Bús Balázs nagyon rendes, értelmes polgármester volt Óbudán! Csak közben mutálódott, és bősz fideszes hapsi lett belőle!
balos
@levarosbukta: Minek fájna,hiszen ott vették ki ennek is az agyát,mert csak akadályozta az előléptetését!Gerince meg már az óvodában is csökött volt!
jáger laszló
Remélem nem üti + a guta!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Vitézy - ad acta ! Különben még tíz évig talál a fogaival kapaszkodót ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.