A térségbeli országok gyorsabban közelítik az uniós átlagot. A magyar háztartások fogyasztása az európai uniós átlag 70 százalékán állt 2023-ban, ezzel az utolsó helyre csúszott vissza a EU-s ranglistában, mivel az addigi utolsó tagállam, Bulgária is megelőzte 73 százalékos aránnyal – derül ki az Eurostat legfrissebb jelentéséből, amit a portfolio.hu szúrt ki.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Köszönjük nektek hülyemagyar maffiahívők, hogy szavazataitokkal hatalomban tartjátok az országunk tönkretevőit!
Aki Én
Mi kell még a magyarnak?
Hohy van még a kontár hazaáruló tolvajnak szimpatizánsa?
Peller Anikó
@Aki Én: Hát úgy, hogy a lopott pénzből sok sok milliárdot hazugságkamupányokra költöttek és hát a társadalom zöme nem túlságosan csiszolt elméjű, elhiszik a piszik.

Az ilyen szarevő tehenek, nagyóru majmok, gézga fejetlen fejedelmék sikari havasi gyopárok tapsikolnak hozzá. Szemét emberek. Vagy aljas ember.
simmering73
Felrázó erővel az a helyzet bír, amit ezek a gazdasági adatok mutatnak, az életszínvonal romlása. A lakosság elméjében még nem állt össze, hogy Orbán milyen kínai hitelekkel és egyéb forrásokkal tartja fenn a fizetőképességet, ami még nagyobb eladósodáshoz vezet.

Ezért a rendszer gazdasági összeomlása egy platószónoktól függetlenül is bekövetkezik és egyfajta „éhséglázadáshoz”, haragos tüntetésekhez vezet. Magyar gyűléseinek hangulata még nem ez, mert még nem jutottak el az emberek a gödör fenekére.

Ha ez megtörténik, Orbán találkozik a népharaggal, ami 14 éven át elkerülte, amelynek a rendszer első diktatórikus intézkedése után meg kellett volna nyilvánulnia. De a magyarok mindent elnéztek, amíg a tányérukat nem érintette. Ők tartották fenn 14 évig a rendszert.
www.kepfeltoltes.eu/images/2024/06/21/257eurostat_haztartasok_f.png
nepszava.us/ez-buktatja-meg-az-orban-rendszert/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.