A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ pénteken közölte, hogy enyhén emelkedett a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben.

Itt az újabb Covid-hullám? Baj van a szennyvízben ezeken a településeken

Fotó: freepik.com

Azt írták, hogy az év 24. hetében a koronavírus örökítőanyagának átlagkoncentrációja – az alacsony méréstartományban – enyhén emelkedett. Hozzátették: a mintavételi helyek többségénél a mért koncentráció kimutatási határ alatti – idézi a Pénzcentrum.

A települések zömét stagnálás jellemzi, csökkenés Miskolcon és Pécsett észlelhető, míg Salgótarjánban és Székesfehérváron emelkedő tendencia tapasztalható – jegyezték meg. Közölték azt is, hogy Budapest mintáiban – az előző héthez hasonlóan – a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a "mérsékelt", máshol az alacsony" tartományba esik.

Forrás: penzcentrum.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Akinél ennyi idő alatt nem alakult ki az ellenanyag a szervezetében, annak úgyis mindegy, csak kórházba ne kerüljön az ember, mertonnan élve nem kerül ki!
Bélabá
A COVID hisztéria számtalan kellemetlenséget okozott. Túllihegték, túlreagálták az értelmetlen maszk viseltetéssel, a látogatásai tilalmakkal, a kijárási tilalmakkal, stb.
Bődületes nagy baromság volt az egész.
Majdnem mindenki átesett rajta, és nem halt ki az ország, a világ.
Ha nem csesztetik a baromságaikkal az embereket hamarabb túl lettünk volna rajta, és nem okoztak volna mérhetetlen anyagi károkat.
Felesleges oltások, felesleges lélegeztető gépek, felesleges munkahely bezárások, stb stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.