Megdöbbentő riport látott napvilágot, melyből kiderült, milyen megalázóan viselkedett egy tanár 9 éves tanítványával egy Fejér megyei iskolában. A gyermek már meg akart halni a  bántalmazás miatt. Az esetről az RTL Híradó számolt be.

Emma végezni akart magával, mert a tanára hónapokon át bántalmazta verbálisan. A szülők tudomást szereztek a pedagógus viselkedéséről, miután feltűnt nekik, mennyire megváltozott Emma viselkedése. A tanár és a kislány azonban mást mondott arról, mi zajlik az iskolában.

Az anya szakemberhez vitte a gyermeket, ahol kiderült, hogy szorong és depressziós – így a szülők rájöttek, hogy az iskolában nagy gondok vannak.

„Baromagyú! Kiváglak innen, hogy kitörik kezed-lábad” – Állandóan alázta a 9 éves kislányt a tanára, a szülők végül diktafonra vették

Rendszeresen bántalmazta verbálisan a kislányt a tanára – Fotó: RTL Híradó

Először jelezték a dolgot az intézmény vezetőjének, de nem vették komolyan őket.

Ezután Emma táskájába rejtettek egy diktafont, amely rögzítette, miket mondott rendszeresen a gyermeknek a pedagógus – derült ki az RTL Híradójából.

Az alábbi megjegyzések hangzottak el többet között:

„Baromagyú”; „Semmit nem írtá’, a másik hülye sem.” „4×3? Mennyi 4×3? Ide mennyit írok? 12! Írd már te baromagyú! Ide meg hatot! Mert soha nem itt vagy, amit mondok.” „Kitekerem a nyakad!” „Kiváglak innen úgy, hogy kitörik kezed-lábad.” „Ki kíváncsi rád?” A tanár fenyegette is a kislányt, azt mondta neki például: „Elvitesselek az intézetbe? Beírok a krétába, elvisznek az intézetbe. Mostmár aztán tényleg.” „És amúgy itthonról nem fogsz hiányozni merthogy anyának-apának nem fogsz hiányozni mert vannak még tesók, akik itthol maradnak.”

Az egyik hangfelvételen még az is hallatszik, ahogy a tanár kiabál a gyermekkel, aki pedig azt mondja: meg akar halni – tudatta az RTL Híradó.

Emmának a szülők az oktatási jogok biztosának segítségével új iskolát találtak. Aáry-Tamás Lajos azért segített, mert szíven ütötte Emma története – mondta el a gyerek édesanyja.

A RTL Híradónak az iskola és a fenntartó nem nyilatkozott – tudatta az RTL Híradó.

Forrás: rtl.hu
Fotó: RTL Híradó

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
9 éves gyerekkel tanító foglalkozik, mivel 10 éves korig alsós (3-4. évfolyam), aki normál korú! Persze lehet 11, ha szalajtott (június 1 után született).
Kriminális! Sajnos ha országosan 1 ilyen létezik, lejáratja a szakmát! Lelkileg nagyon nagy válságban lehet ez az ember, feltéve ha annak nevezhető!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Ez a szopógép még tanít? Nem elég, hogy paraszt, de ezzel kérkedik... Milyen lehet otthon?..ha van normális otthona?
az a fura, hogy diplomás(hacsak nem képesítés nélküli)...
NKF
A jó kurva anyját olyan laposra verném ,hogy még a tehénszar is megirigyelné!
FLETÓ
9 éves gyerekkel tanító foglalkozik, mivel 10 éves korig alsós (3-4. évfolyam), aki normál korú! Persze lehet 11, ha szalajtott (június 1 után született).
Kriminális! Sajnos ha országosan 1 ilyen létezik, lejáratja a szakmát! Lelkileg nagyon nagy válságban lehet ez az ember, feltéve ha annak nevezhető!
túszulejtettország
Keresztyén, nemzethy, matyar oktatás fidesznyik tankerület felügyeletével. Felelős nincs, mert fideszes mindenki. De majd
jönnek a jutasi őrmesterek, na akkor lesz szellemi szinvonal!
vitriol
Az ügy és a következménye is országos figyelmet kíván, ezt nem szabad hagyni a szőnyeg alá söpörni. Az eddigiek arról árulkodnak, hogy valakik szeretnék eltusolni a történteket, pedig a kislány életéből sem és még az osztálytársak életéből sem tünnek el nyomtalanul a tanár szavai és mondatai!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.