Török Gábor politikai elemző belső pletykákból úgy tudja, hogy már elkezdődött a mozgolódás a Fideszben a Tisza Párt felé. Úgy tudja, már megy a suttogás azzal kapcsolatban, hogy ki lesz az első, aki elindul Magyar Péterék felé.

Török Gábor szerint nagyon csalódottak a fideszes politikusok a választások miatt. A 24.hu-nak a politikai elemző azt mondta:

Török Gábor a Fidesz belső magjából úgy tudja: már megy a „mozgolódás” és a „suttogás” arról, hogy indul el először a Tisza Párt felé

Török Gábor úgy tudja, már zajlanak a suttogások a Fideszben arról, hogy ki indul el először a Tisza Párt irányába/Fotó: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

„Egy fideszes vezető, akivel a választás éjszakáján beszéltem, úgy összegzett: nem nagy kudarc, hanem nagy probléma van”

Török úgy véli, a Fidesz a korábbiaknál is sokkal jobban rajta lesz azon, hogy figyelje a Tisza Pártot. Arra a kérdésre, hogy a neres gazdasági elit átigazolhat-e Magyar Péterékhez, az elemző azt válaszolta, hogy

„a pletykák szerint ez a mozgás nemcsak valószínűsíthető, hanem már zajlik. Sőt, már a választás előtt elkezdődött. Magyar Péternek fontos, hogy a gazdasági világgal kialakítsa a kapcsolatát. De szerintem az is kérdés, hogy ez a politikai elitet is elérheti-e. A Fideszben már megy a suttogás azzal kapcsolatban, hogy ki lesz az első, aki elindul a Tisza Párt felé”.

A politikai elemző szerint olyan ez, mint amikor bent ülünk a szobában, érezzük a füstszagot, de nem vagyunk biztosak abban, hogy a vacsora készül, vagy a tető lángol, és méregetjük egymást, hogy ki lesz az első, aki kiszalad az ajtón.

„Ilyesmi zajlik most, figyelik egymást a fideszes politikusok, hogy lesz-e dezertőr”

– szögezte le Török Gábor.

Forrás: 24.hu, telex.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A vége tényleg az lehet, hogy fideszesek új fideszt kreálnak a TISZA pártból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@kereső: A legelején igen, azt mondta. De utána Magyar Péter minden szemétséget, hazugságot kapott a fidesztől, csak szép szavakat nem. Tehát már nem lesz "megtisztított" fidesz.
Ahogy a kutyából nem lesz szalonna, úgy a TISZA Pártból nem lesz akármilyen fidesz...
Béla333
@kereső: 17.42
Nem ezt mondta, hanem ezt:
2024. június 10. – 17:55
"Magyar Péter: Nem bukott és átálló politikusokból fogunk közösséget építeni "
"Most a pártépítés időszaka következik. Magyar szerint csatlakozhatnak hozzájuk olyanok, akik korábban más pártok közelében voltak például aktivistaként, de nem bukott és átálló politikusokból fognak közösséget építeni."
telex.hu/belfold/2024/06/10/magyar-peter-az-ep-es-onkormanyzati-valasztas-utan-telex
nemkati
@Béla333: Egy (volt) fideszes nem tud megtisztulni.
De akkor Magyar Péter? (Hadházy, Márki-Zay?)

Egy biztos, hogy én nehezen tudnék megbízni bennük.
kereső
@Béla333: Mondott már sok mindent, meg annak az ellenkezójét is.Egyébként "megtisztitott fidesz" nincs, és nem is lehet, mert hagyták , hogy orbán és belső köre ezt tegye az országgal...nincs tisztességes fideszes, mert ha lett volna, akkor nem itt tartanánk. Ennyi(ke).
vitriol
A fidesz örök időkre ősellenség marad!
NKF
Várjunk még ezzel a Tisza párttal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.