Lázár János építési és közlekedési miniszter egy, a Facebookon közzétett rövid videóban közölte, hogy 2026-ban nem indul a választáson.

Lázár János bedobta a törölközőt – Súlyos bejelentést tett a miniszter

Lázár János építési és közlekedési miniszter beszédet mond a Fidesz-KDNP országjáró fórumának ózdi állomásán, a Digitális Erőműben 2024. május 27-én – Fotó: MTI/Vajda János

Lázár János, a jelenlegi építési és közlekedési miniszter, egy Facebookon közzétett videóban jelentette be, hogy 2026-ban nem áll szándékában részt venni az országgyűlési választások egyéni kerületi versenyében.

A miniszter azzal folytatta, hogy a választókerületben Hódmezővásárhelynek és Makónak mindenképpen új parlamenti képviselője lesz 2026-tól, de hogy ki, azt a „választópolgárok közönsége”, és eldönti a Fidesz és a KDNP is, hogy kit fog indítani – idézte a 24.hu.

Lázár azt mondta, jó, ha az ember maga látja be, vagy veszi észre, hogy mikor van szükség megújulásra, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem szeretne politikával foglalkozni.

Aki ismer, az tudja, hogy van bennem ambíció, 49 éves vagyok, a legjobb formában és legjobb állapotban, és még sok nagyon jó év áll előttem

– fogalmazott a tárcavezető, hozzátéve, hogy vannak politikai elképzelései, ambíciói és tervei, ezeket azonban nem részletezte.

Forrás: 24.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Meg is lepődtem volna, ha azt mondja, most már dolgozni szeretne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Yoda69: Gondolom. Már sokszor elgondolkodtam azon, minek ennyit harácsolni, ha úgysem tudják élvezni! Egyszerre csak egy kastélyban lehet lakni, sokat sem zabálhat, nem ihat éjjel-nappal, a barátnőket sem bírja, a sok utazás is fárasztó - akkor meg minek az a sok-sok pénz?! Én pl. a kis nyugdíjamból sokkal kényelmesebben, nyugodtabban élek, nem is vágyom többre - elégedett vagyok. De ezek a gazdagok nem - ők mindig többre vágynak.
szép új világ
Nem kell mindjárt bedőlni neki. Emlékszik valaki arra, hogy mikor mondott igazat utoljára?
túszulejtettország
És akkor ki fogja elintézni, hogy Hódmezővásárhely ne kapjon állami támogatást lázár elvtárs?
Eladott Ország
Qurvára sajnáljuk, de leginkább a lopott szajrét! Ja, és a rókavigyorú cinikus pofádat is feledni tudjuk, tótum-faktum közpénzen falkaló szarjankó! Legjobb ha elhúzol a 3,14csába!
izéke
Talán átjelentkezik aTiszába,hátha onnan is jut valami konc? Nem tartom kizártnak,hogy ő is súghat Magyarnak a fidesz mostani belső dolgairól
Eladott Ország
@Yoda69: ma, 05:19 ♦ A "ménösgazdától" visszavesszük a batidai kastélyát, és magántulajdonba vett közúttal együtt. Nemá... Jut eszembe a "Deres már a határ, őszül a vén betyár, Jani mindenhez is ért, igazi tótum-faktum…a tárcája erősödik, ezen a pénztárcáját kell érteni. Már az alaptákolmány is kimondja - az ellopott vagyon legjobb helyen a tolvajnál van. Úgy tűnik pinokkiónak megbocsátott a dagadt. Már újra lophat ezerrel. Ha ezek Pinokkiók lennének már Bicskéig érne az orruk. Bár a fent nevezett úriembernek enélkül is van esélye. Mikor kerül már rács mögé ez a két rohadt tróger, gané'?
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a hatvanpusztai uradalom hová teszi a trafikját? Jani ! Nem loptál még eleget ? Hová kellenek még a lopott pénzek ? A sírba ( ami remélem hamar itt lesz ) úgysem viszed magaddal. Amúgy a pokolban majd nagy buli lesz, ha lemész, jó sok haverral találkozol, te illiberélis mélykeresztény. Nincs itt semmi látnivaló. Kiváncsi lennék hogy mi lesz ha már nem lesz mit osztogatni de éhesszáj meg sajátláb egyre több. Lázár így lázad. Igazi forradalmár. Ezek a nyomoroncok körberöpködik a világot Dubaitól -Marbelláig, de a jó ízlés csak nem jön szembe velük sehol se... - Batidai kastély
uploads.disquscdn.com/images/1c99f40e19d56028970b8a58edaa9f717e2be528953b24165db844998f722340.jpg?w=800&h=647
Az lenne a lázadás, mikor többet akarsz lopni, mint a főnököd+a strómanjai? Jani, te a nyalásra vagy hajlamos. Mondjuk a Rapcsák segge után semmi nem lehet elég szar. Kamugép. Maradhatott volna a lapos kő alatt, ahonnan előbújt már megint. A közmunkások nem érnek rá lopni. Nekünk mindenre jut idő.
uploads.disquscdn.com/images/d5ee54385ced3761a82f965cccbb2a3c324bd07f343442d056d1d6616ad693b2.jpg?w=800&h=304

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.