Tíz idősebb, jellemzően egyedülálló férfival vette fel a kapcsolatot két magyar nő randevúvonalakon keresztül.  A férfiak otthonába elkábították az áldozataikat, és egy társuk kirabolta őket. 

Hosszú börtönbüntetésre ítéltek hétfőn két magyar nőt és segítőjüket a bécsi Regionális Büntetőbíróságon. A két nő nyolc és kilenc év, a férfi tizenhárom év börtönt kapott. Áldozataik idős férfiak voltak, akiket elcsábítottak, kábítószerrel kiütöttek, majd kifosztottak – írta a Telex.

A trió 2023 szeptemberétől november végéig volt aktív, és összesen tíz idősebb, jellemzően egyedülálló férfival vették fel a kapcsolatot randevúvonalakon keresztül, ahol a két nő jóval fiatalabb, vonzó nők portréit használta. Hat esetben a két nő párban dolgozott, négy esetnél pedig csak a 43 éves nő volt ott. A találkozók a kuncsaft otthonában értek véget, az ügyészség szerint az elkábított férfiak lakásaiba az 53 éves férfi ment be, átkutatta a szobákat és magához vette az értékeket.

Aljas magyar nőktől hangos Bécs – Még  a legendás betörőkirályt is elcsábították, majd durván meglopták

Képünk illusztráció   Fotó 123rf.com 

Az ügy érdekessége, hogy egyik áldozatuk a legendás bécsi betörőkirály volt, akit 2023. október 4-én látogatott meg a két nő a lakásán. Ő is kapott a kábító anyagból – pezsgővel kínálta új barátnőit, de nem vette észre, hogy egyikük belekever valamit a poharába. Amikor felébredt, eltűnt ötven eurója és a karórája. A 85 éves férfi, aki életéből körülbelül 30 évig volt bebörtönözve, arról nevezetes Ausztriában, hogy beperelte az Osztrák Köztársaságot az Emberi Jogok Európai Bíróságán (EJEB), hogy a börtönmunkából származó biztosítási hónapjait beszámítsák a nyugdíjába.

Az ügyészség szerint a zsákmány összesen 70 ezer euró értékben tett ki készpénzt és ékszereket. Két sértett különösen pórul járt, tőlük 33 500, illetve 23 200 eurónyi értéket zsákmányoltak, és volt, ahonnan egy hatvankilós széfet vittek el. A bűncselekményeket főleg Bécsben követték el, de Linzben, Dachstein környékén, illetve Burgenland városaiban is jártak. 

Forrás: Telex

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nos,...azt hiszem nevén kéne nevezni a gyereket...nem magyar nő, hanem cigány...kedvenc szórakozásukat a " markecolást " mutatták be...
namihami
@jancsipapa: @Pálinkás Pál: Nem tudom biztosra venni! Azt hiszem(!!!), hogy egy olyan férfi, akitől ilyen értékek vihetők el, szinte biztosan nem egy 43(!!!) éves roma (cigány) nő ""szolgálataira"" szorul rá! Pláne nem a lakásán, ahol még sakkban tarthatóbb.
Szerintem ilyen célra gond nélkül találni ún ""magyar"" nőt is.
NKF
Megérdemelte a hülye vén fasz!
jancsipapa
@namihami: Nem biztos, de mint írja fiatal nők képeivel szervezték a kuncsaftokat . Gondolom ,hogy amikor meg ott voltak hazudoztak ,hogy nemsokára jön , vagy benyomultak és igyunk addig valamit . Mindenesetre a módszerről süt a fajtjelleg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.