Vidnyánszkynak mennie kell! – írta ki Molnár Áron színművész a közösségi felületére azt követően, hogy a Nemzeti Színház egyik balesetet szenvedett színésze cáfolta a főigazgató azon állításait, hogy az intézmény nagyvonalú volt a sérülést szenvedett kollégákkal.

A rendszerváltáskor vált jelszóvá, hogy „Kádárnak mennie kell!”, amely előszőr Lakitelken hangzott el 1987-ben, és egyben a rendszerváltás egyik kulcsüzenetévé vált. Molnár Áron mintha tudatosan erre a gondolatra, ennek a jelszónak a parafrázísra húzta fel a Nemzeti Színház körüli botrányról írt posztját.

"Szembe köpte" a kollégáit – Orbán emberét nagyon elküldték a csodába, lemondásra kérik

Molnár Áron posztja Fotó. Instagram/MÁ hivatalos 

Mint írta:  Nehéz erre már szavakat találni. Szász Júlia, a Nemzeti Színházban történt baleset egyik túlélője (akarattal nem áldozatot írtam) tételesen cáfolta Vidnyánszky Attila, Origonak adott interjújában elhangzottakat.

Megint kiderült, hogy Vidnyánszky Attila hazudott. Sőt, olyan emberekről hazudott, akik az ő társulatát erősítették, akiért ő tartozott felelősséggel. Konkrétan elárulta őket. Olyan emberekről hazudott és olyan emberekre hárítja a felelősséget, akik maradandó fizikai és mentális serülést szenvedtek a balesetben. Felfoghatatlan, hogy mi kell még ahhoz, hogy a Nemzeti Színház társulata, a kultúráért és innovációért felelős miniszter, Hankó Balázs és Magyarország jelenlegi miniszterelnöke egyhangúlag kimondja, hogy Vidnyánszkynak távoznia kell!

2021 óta mondom, hogy Vidnyánszky hazudik, pártpolitikai csatateret kreált a magyar kulturális életből, pártpolitikai ideológiák, hűség és a kussolás váltotta fel a tehetséget, a szorgalmat és a kritikus gondolkodást. Nem ez a jövője a szakmánknak, a következő generációnak nem lehet ez a példa. Hogy néz a diákjai szemébe ez az ember úgy, hogy szembe köpte a saját társulatának tagjait is? Hogy lehetne ezek után bármilyen bizalmat szavazni Vidnyánszkynak pedagógusként, vagy intézményvezetőként?

Vidnyánszkynak mennie kell! – zárta sorait Molnár Áron. 

Forrás: Instagram

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Géza
Takarodjanak már a francba ezek a liberális, tehetségtelen kis ripacsok, akik Vidnyánszky sarkáig sem érnek fel. Kis lázadozó, hazug álművészek, aki arrogánsak, tahók, ostobák és buzin nyálasak. Undorító mocsok egy disznó konda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Billibácsi: Új tulajdonosi köre van a Propellernek, nem hallottad? Annyit lehet tudni róluk hogy rejtőzködő életmódot folytatnak... Ha valaki tudja hogy hol lehet megnézni a honlapjukat, ne titkolja!
Nanya
@justhpeter: Ne beszéljük körbe körbe a személyét. Van erre az ócska degenerált seggnyalóra sok olyan magyar kifejezés ,ami nyilvánvalóvá teszi,hogy egy söpredék a sok közül.
justhpeter
@Nanya: Igy van, és ne is keverjük a tisztességes, de menekülni kényszerült ukrán emberekkel.
Csizmás Kond
...nagy szavak...hogy már egy színházi balesetben is a miniszterelnök kel kiadja a verdiktet...
Géza
Takarodjanak már a francba ezek a liberális, tehetségtelen kis ripacsok, akik Vidnyánszky sarkáig sem érnek fel. Kis lázadozó, hazug álművészek, aki arrogánsak, tahók, ostobák és buzin nyálasak. Undorító mocsok egy disznó konda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.