Megszólalt az Árpád hídi balesetben megsérült taxis. Öt perc kiesett neki. egy darabig még hallotta az utasai hangját, aztán elájult, csak a kórházban tért magához.

Megszólalt az Árpád hídi balesetben megsérült taxis a Blikknek. Azt mondta: „A mentős hangját nem felejtem, hogy azt mondja, három halottunk van.

A férfi csodával határos módon élve megúszta a brutális becsapódást, de ki kellett vágni az autójából, súlyos sérüléseket szenvedett, és még mindig a kórházban ápolják Nagy Tamást. A férfi taxijába múlt szerda este csapódott bele az a Suzuki, amelyet egy ámokfutó tarolt le egy lopott kocsival az Árpád hídon. A Blikknek a betegágyán sikerült beszélnie a sofőrrel, aki a végzetes fuvar során a Deák térről vitt három fiatalembert Óbudára.

A 44 éves férfi a balesetben többek között szegycsonttörést szenvedett. „Szegycsonttörés, sérv a belső szerveim melletti rekeszben, a lábamban izomhúzódások, agyrázkódás és jó néhány seb, heg, valamint karcolás a testemen mindenhol” – sorolta. 

„Az utasaim kiszálltak, én viszont beszorultam, ki kellett vágni a taximból. A baleset előtti öt perc teljesen kiesett, csak a becsapódás pillanata van meg, ahogy rám repül a Suzuki. A kiérkező mentős hangját nem felejtem el, hallottam, hogy azt mondta, »három halottunk van«” – idézte fel az eseményeket Nagy Tamás. A sofőr azt mondta, egy darabig még hallotta az utasai hangját, aztán elájult, csak a kórházban tért magához.

"Három halottunk van" – borzasztó ezt hallani egy mentőstől

Borzalmas baleset történt Fotó: MTI/Mihádák Zoltán 

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.