A rendőröknek Zuglóban lett gyanús egy teherautó. Jó volt a megérzésük: egy autótolvaj csapatot fogtak el. 

A történetett a Police.hu így írta le: a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály gépjármű bűnözés elleni egységének nyomozói 2024. június 29-én éjszaka felfigyeltek egy, a XIV. kerület, Mogyoródi úton haladó – személyautók szállítására is alkalmas – tehergépkocsira, amely egy közeli bevásárlóközpont parkolójában állt meg.

Egy férfi kiszállt és gyanúsan körbejárt egy ott parkoló gépkocsit, majd betörte az ablakát és kötelet kötött az autóra. Tehergépkocsijával mintegy 30 méterre vontatta el az autót és megpróbálta felcsörlőzni, ezt azonban nem tudta befejezni, mert a nyomozók tetten érték. A teherautóban tartózkodott társa, egy nő is.

Ilyen egy igazán balfék autótolvaj: a rendőrök szeme előtt akart lopni,  a "zseni" ezzel egy egész bandát buktatott le

Képünk illusztráció Fotó 123rf.com 

A párost a helyszínen elfogták a rendőrök, előállították a BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozás megállapította, hogy a tetten ért férfihoz és több társához korábbi Budapest-szerte elkövetett gépkocsilopások köthetők. Feltehetően 2024. június 22-én a IX. kerület, Gyáli úton, 25-én a IX. kerület, Zombori utcában, valamint 26-án szintén a IX. kerület, Gyáli úton ők loptak el autókat, ezért a férfit ezeknek a bűncselekményeknek az elkövetésével is meggyanúsították, majd őrizetbe vették, a bíróság pedig letartóztatta. A nő szabad lábon védekezhet.

A BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozóinak látókörébe került egy, a 2024. június 26-án történt lopásban közreműködő másik férfi, akit lakásán július 1-jén elfogtak és előállítottak és gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság őrizetbe vette, majd a bíróság letartóztatta.

Forrás: Police

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Na, majd a sitten megtanulja, hogy is kellett volna..-szabadulásig szopás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.