A DK EP-képviselője szokatlanul erős mondatokkal bírálta Orbán Viktor miniszterelnök diplomáciai erőfeszítéseit. Szerinte a Fidesz vezetője egyenesen hülyét csinál magából. 

Orbáni békemisszió? Ugyan már! A magyar miniszterelnök legutóbb 2022-ben járt Moszkvában, akkor azzal hitegetett, hogy majd megbékíti Putyint, de pár nappal később az orosz elnök a jelenkor egyik legvéresebb háborúját indítottam – fogalmaz Dobrev Klára. 

Dobrev Klára durván, páros lábbal szállt bele Orbán Viktorba: "Egy aljas, gonosz, háborús bűnös cinkosa"

Dobrev Klára Fotó. Dobrev Klára/ Facebook

A DK-s EP képviselő szerint Orbán most azt mondta, hogy Európa fontos embereként elintézi a békét egy olyan véreskezű diktátorral, aki a találkozó után nemsokkal egy kijevi gyermekkórházat bombázott.

Orbánnak nyilván nem arra kell a békemisszió álcája, hogy hülyét csináljon magából. Amit most látunk, az a magyar kormányfő Unió-ellenes politikájának legjava. Egykori liberálisból lett szélsőjobboldali figuraként próbálja bontani Európa egységét, miközben továbbra is egy aljas, gonosz, háborús bűnös cinkosa. Ennek a politikának a magyarok csak vesztesi lehetnek. Láttunk már ilyet a történelemben

- érvelt a politikusasszony. 

Forrás: Facebook

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
na mi van?
végre lehet ütősen, egyértelműen, pacekba kommunikálni?
14 év mijafrancra ment el?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@kereső: én 2008 óta verem a tam-tamot, - anno még a Index Polfórumon, aztán 2010 után egyik srác puccsot hajtott végre a főmodera Wágner ellen és lévén tajt fideszhívő agyba főbe tíltottak gusztustalankodtak, aztán kb 2013 körül otthagytam a brancsot. - archivban ott van, kitíltásom ellenére,-
aztán vagy 5-6 felé kommenteltem mára azok kommentfelületei megszüntek, FB-re nem követtem mert kiver a víz tőle, 5-6 éve kötöttem ki itt a propin.
Pusztai
@Pusztai: ja mármint az ellenzéket szidom akkor még hatalmon.
valójában több mint 25 éve verem anno még Internetton kezdtem...
kereső
@Pusztai: @Pusztai: Aki nem látta kezdettől fogva orbánban a hatalmi mámortól megrészegülő diktátort, az csak néz, de nem lát. És ez nem gyurcsányról, vagy bárki másról szól...ez orbánról szól.És, isten látja a lelkemet, nekem éppen úgy viszket a hátam MP-től, mint orbántól viszketett kezdettől fogva...és ez sem gyurcsányról , vagy a dk-ról szól.
bence
@aqua40: Ha szívesebben hallgatod egy román származású volt párttitkár KISZ titkárrá avanzsált latrát aki egész pereputtyával rajtunk élősködik , akkor csak hallgasd !!!
Tényszeű
Bár ki is mondhatta volna , ez egy megcáfolhatatlan tény ! Ezek majd így fognak felkerülni a történelem szemétdomb valamelyik szintjére !
csak úgy....
dobrev és az ura megélhetési politikus, ugyan úgy mint a dagi és a pereputty!
nem okosokat kell mondani, inkább cselekedni! - hiszen magyarországon havonta 200 csecsemöt hagynak a szüleik a kórházakban,mert a nyomorba nem vihetik haza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.