Szijjártó Péter fszerinty egyre durvul az ukrán-orosz háború. Fontosnak tartotta megjegyezni: "láthatjuk a tragikus eseményeket, a halottakat, köztük a gyerekeket, az ember szíve megszakad", súlyos az eszkalációs veszély. 

A helyzet egyre durvul az ukrán-orosz háborúban. Láthatjuk a tragikus eseményeket, a halottakat, köztük a gyerekeket, az ember szíve megszakad. S a helyzet romlani fog. Egyre több a fegyver, egyre erősebb a háborús propaganda, durva, súlyos eszkalációs veszély leselkedik – írta a Facebook posztjában a magyar külügyminiszter. 

Mint fogalmazott: 

Hetek óta figyelmeztetünk erre. Egyetlen megoldás van, egyetlen módon lehet megállítani az esztelen pusztítást, az öldöklést, egyetlen módon lehet megmenteni az emberéleteket, egyetlen módon lehet elejét venni a még durvább eseményeknek: fegyverszünettel és béketárgyalásokkal. Ezért indultunk békemisszióra. S ezért megyünk most Washingtonba is.A NATO-csúcson is ezt fogjuk képviselni: nincs megoldás a csatatéren. Érthetetlen, hogy ezt két és fél év után hogy nem lehet belátni?! Márpedig a következő három nap határozattervezetei a belátás teljes hiányáról tanúskodnak: a NATO ugyanis Ukrajnát támogató missziót fog indítani. Mi ebből kimaradunk: nem szállítunk fegyvert, nem adunk katonát, nem veszünk részt a finanszírozásban.

Az eszkalációs veszély súlyos, a háború egyre durvább, fel kell tekerni a békepártiak hangerejét! Irány Washington! – zárta a sorait Szijjártó Péter. 

Az ember szíve megszakad, amit Szijjártó írt: a helyzet romlani fog a háborúban, tartani az eszkalációtól

Békemisszióban  Fotó: Facebook/Menczer Tamás  

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
"A választás előtt teleragasztották az országot háborús plakátokkal, most meg egyre erősebb háborús propagandára panaszkodik Szijjártó
HírKlikk 2024. július 9. 12:45"

jajj baszod tudod te kretén mit beszéltetek 1 hónapja???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feller_Peti
@Horizont: Persze. Amikor szembesítenek a valósággal, akkor csak röhögcsélsz. Ilyenek vagytok ki, a valóságtól elrugaszkodott balosok.
Horizont
@Feller_Peti: A te szar valóságod nem az én valóságom képzeld el.
Csak röhögni lehet a sok agyament baromságaidon.
Semmivel nem tudsz szembesíteni, kevés vagy te ahhoz.
hahahahahahahahaha
Hazaszeretet
@Nanya: Attól, hogy a témához nem tudsz érdemben hozzászólni, és akkor is csak képtelenségeket hadoválsz, azzal csak magad minősíted.

Valóan ilyen alapon akarjátok megbuktatni a többség által demokratikus úton megválasztott magyar kormányt. Nanya, mehetsz a Karmelita elé kordont bontani, meg bányába szenet hányni. Másra -főként értelmes gondolkodásra- úgy sem vagy való.
Feller_Peti
@Horizont: Aztán négyévente jól pofára estek.
Horizont
@Feller_Peti: Mert nem demokratikus választások vannak nálunk. Nem tudtad???
Akkor most már tudod. Persze neked mindegy.
rücsü41
Szíjgyártó szíve megszakad, de az agresszió elhárításához nem ad fegyvert az országunk az ukránoknak, mert mi magyarok, akik régen daliás vitézek voltunk, így segítjük a sajnálkozáshoz a megtámadott felet. Viszont szívszorítóan siránkozunk a fegyverek által okozott haláleseteken, sebesüléseken, mondván "De sajnáljuk!"Ezzel mint aki jól végezte dolgát tovább állunk, nem a mi harcunk, harcoljanak mások!Mi majd legfeljebb megemlítjük hogy sokan meghaltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.