Nem mondhat beszédet Orbán Viktor az Európai Parlament első pleniáris ülései egyikén – az indok szerint az EP elnöksége a napirendben nem talált erre helyet.

Nem mondhat beszédet a magyar miniszterelnök az Európai Parlament első plenáris ülései egyikén, ugyanis az EP elnöksége „nem talált helyet ennek a napirendben” – írta meg a 24.hu az Euronews információi alapján.

A hagyomány az, hogy amikor az Európai Tanács soros elnökségét átveszi egy tagállam, annak miniszterelnöke felszólal az Európai Parlamentben, ismertetve, milyen programot tervez az elnökség 6 hónapjára.

Ilyenkor a képviselők kérdezhetnek is a kormányfőtől.

Letiltották Orbánt, nem beszélhet az EP egyik alakuló ülésén

Nem találtak helyet Orbán Viktor beszédének? – Fotó: Facebook.com/orbanviktor

Mint a 24.hu írta, Orbán Viktor az uniós törvényhozásnak jelezte, hogy július 16-án vagy 17-én meg tudna jelenni a plenáris ülés előtt ismertetni a magyar elnökség programját – a napirendet meghatározó frakcióvezetők testülete azonban úgy reagált, hogy az EP menetrendjében akkor nincs hely ezen napirendi pont számára.

Az Euronews egyik forrása szerint az Európai Tanács a hibás, mert hagyta, hogy a törvényhozás alakulóüléseinek napirendjét összeállító testület ezt az uniós elnökséget illető hagyományt ne vegye figyelembe.

Az új parlament megalakulása úgy történik, hogy az elnököt és a tizennégy alelnököt megválasztják, amelyhez a kedd és szerda szükséges, a csütörtököt pedig annak tartják fenn, hogy megtartsák a megerősítő szavazást Ursula von der Leyen európai bizottsági elnöki tisztségének újbóli betöltéséről. A péntek elméletileg szabad volna, de az Orbán Viktornak nem alkalmas – írta meg a 24.hu.

Forrás: 24.hu, Euronews

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mi az, hogy pénteken Orbán nem ér rá? Megint hova akar utazni? Amióta mi vagyunk a soros elnökség azóta teljesen mást csinál mint amit kellene tennie.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Amilyen aljas O1G, lehet hogy még ott is Putyin propagandáját nyomná arról, hogy Ukrajna adja meg magát, tegye le a fegyvert az oroszok elé.
Hiszen ezt mondja évek óta!
Ki is kellene tiltani az EP-ből!
szaboria1
Mi az, hogy pénteken Orbán nem ér rá? Megint hova akar utazni? Amióta mi vagyunk a soros elnökség azóta teljesen mást csinál mint amit kellene tennie.
jáger laszló
Szófosás L marad!
Sokat nem vesztettünk
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Pozitív döntés volt! A hazaáruló, bűnöző, román tolvajcigánynak már régen a " kaptárban" volna a megérdemelt helye!
Pusztai
@Eladott Ország: nem kéne a románokat megsérteni azzal, hogy ezt a rohadék bélférget lerománozod, ami nem is igaz.
Eladott Ország
@Pusztai: ma, 08:37 ♣ A román cigányozással a magyar cigányokat igyekszem megmenteni, illetve mentesíteni, hogy ők nem ugyanazok. Egyébként meg legyen büszke az identitására, mint például az angolok ( sok esetben túlzottan) , de nem írhatom, hogy angol vagy skót cigány.
Pusztai
@Eladott Ország: ez nem így jön át hanem úgy ahogy egyértelmű és nem az amit te mögé képzelsz.
MO-n a románozás az sértés.
magam részéről sosem értettem egyet semmi féle rassz, nemzeti vagy egyéb jelöléssel.
A bélféreg az bélféreg de nem román cigány,
Nna!
o))
Horizont
Hát így járt... magának kapálta.
Ne csodálkozzon.Lesz ez még így se.
Eladott Ország
@Pusztai: ma, 08:47 ♦ A többgenerációs kolostorgeci Romániából jött! Orbán Viktor apai nagyapja magyarosította nevét Orsós-Oppenheimről Orbánra. "az öreg Orsós Marosvásárhelyen nőtt fel, az ottani egykori kőbánya alatt putriban (maga Orbán is elismeri, hogy 16 éves koráig putriban élt, ahol WC sem volt….)"
A Kanadai Magyar Hírlap szerint viszont az apja változtatott nevet:
"Nagyapád, aki még Orsós néven hagyta el szülőföldjét, bizonnyal egyszerű, de tisztességes ember volt. Annyi góbéság azért szorult belé, hogy Magyarországra vegye az irányt. Apád még góbébb volt, mivel rájött, hogy ezzel a névvel max. a pérón indulhat a vajdaválasztáson, hát jó érzékkel magyarosított."
epa.oszk.hu/00800/00843/00108/23/kinek-hazudsz-meg-viktor/index.html
Orbán és családja
kanadaihirlap.com/2020/08/21/orban-es-csaladja/
Kinek hazudsz még, Viktor?
kanadaihirlap.com/2013/02/23/kinek-hazudsz-meg-viktor/
A kib*szott nagy magyar ego büszkeség már eddig is roppant károkat okozott az országnak, de ez az elmebeteg felcsúti szociopata képtelen normálisan viselkedni. Képtelen szembenézni a valósággal és képtelen elviselni a kritikákat. Nincs történelmünkben még egy magyar politikus aki ennyit ártott volna Magyarországnak ! Van nekünk már kóser pecsétünk Putyin elvtárstól - tette hozzá magában a csüngőhasú gumicsizmás bunkó, tahó. Nagyon jó lenne már ezt a "rákos daganatot" eltüntetni az ország életéből!
Romániai magyar állampolgárok jogszerű (?) ellátásukra várnak... a hatalomért semmi sem drága!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/137605590_113395397319578_4146443855218027724_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=0b6b33&_nc_ohc=ZghbcvUBad8Q7kNvgHr9IpA&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AYDyPA4H5fKzDXs1JzTb0bs7ieUIEb4FdH_tnLKIkbhbPQ&oe=66B5A32A
justhpeter
Orbánnak szerintem sincs semmi köze már a román cigányokhoz, ő egy közönséges magyar tolvaj. A magyar Btk. szeint egy csaló.
Nessy
Pénteken nem ér a soros elnök Brüsszelben beszédet mondani! A kulturált viselkedés, illem és jó modor nem egyetemi tantárgy! Azt gyerekkorban ott hon kellett volna megtanulni! Biztos erre sem ért rá! És ez a hapsi képvisel egy országot!!
Maxipocak
@justhpeter: meg hazaáruló is. Meg...etc.
Pusztai
@Maxipocak: tömeggyilkos - Őandémia,ágykiürítés, eü tönkretétele sok 10 ezer felesleges halott a ténykedése eredménye.
Eladott Ország
Orbán: Most hogy már Magyarországot felvirágoztattam, felvirágoztarom az EU-t is. Régen a cigány a várba csak lószart szedni mehetett, most meg beköltözött...
x.com/xmedardc/status/1810310353227591987/photo/1
Isten ments!
x.com/Stormkolako/status/1810680744135524395/photo/1
csak úgy....
a dagadt szónoklatai,agymenései csak tusványosra valók...
kereső
Na, még egy pofon az országnak! Ilyen sem volt még az Eu történetében. Megalázó és szégyen.
Cherry
Idióta barom, sose szólaljon meg ez a zsiros elmebeteg Putyin pincsi
fergeteg
A Szovjetunió megszállása alatt nem volt ilyen diktatúra. Szét kell verni a láncot,tűzzel-vassal.
Akik meg itt firkálnak felettem idióta bunkó senkiházi hazaáruló söpredék.
Oda kell őket küldeni a legnagyobb fronthelyzetbe Ukrajnába.
Egyébként meg kapja be az összes,az ujságírókkal együtt itt az összes kommentelő.
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: " A hazaáruló, bűnöző, román tolvajcigánynak már régen a " kaptárban" volna a megérdemelt helye! "...szerintem inkább a dögkútban...
Pusztai
Nyugodtan kijelenthetjük, nem volt a magyar történelemben olyan utált gyűlölt és mindennek elmondott hatalom benne személy szerint mindenkit elküldve a redvásba mint a fidesz maffia és a hazaáruló tömeggyilkos pszihopata vezére.

---Mit várjunk a magyar történelem legnagyobb klepto és cezaromániás pszihopata hazaáruló gazemberétől,
akiben a szolidaritás NULLA??
Igaz, ennyi segghülye híve sem volt ilyen hazaáruló országot szétlopó gengsztercsürhének.

Szerencsére ezt megéltem és ha egyszer ezt elmesélhetem a klubban!
o))
Pusztai
Egy majdnem 10 milliós ország geczije pattog folyton a 450 milliós Európának, hogy mit hogyan és miért kell csinálni, mindenki más hülye, az ész csak magyar főben létezik, a gazdasági adatok ugyan mindezt nem támasztják alá, sőt!
A magyar zsenik évtizedek óta próbálnak felzárkózni a sógorokhoz, de esélyük sincs.
Mindez el van adva bivalybasznádon mint siker!
És müködik, immár 14 éve!
Pusztai
Ondó Vicsor az első kommunistázó komcsi, tolvajozó tolvaj, másokat bukottazó 6x bukott politikus, világbajnok pávatáncos hazudozó, magyar történelemben egyetlen aki szegényen lépett a politikába és leggazdagabbjává lopta magát, aki jótevőjét és anyagi támogatóját hátbaszúrta, erőszakos sikertelen állampuccsal befulladt, egyetlen székháztolvaj, szóval sokmindenben különlegesen egyedülálló a maygar történelem legnagyobb gazemberei közt! ...
folytassam?
Tessék mondani, hát nem ez a bélféreg a magyar történelem legnagyobb gazembere?
És tessék mondani, hogyan lehet hogy nem börtönben van az ismert törvénytelenségeiért, hanem miniszterelnök???
kereső
Para-Kovács Imre:
Az Európai Unió magyarizálása
“Orbán Viktor most kokainkárosult káposztalepkeként repked Ukrajna, Moszkva és a Türk Tanács, majd Peking és Washington között, a háború szempontjából nyilván totálisan jelentéktelen eredménnyel.”
A nagyvilág figyelme lassan, de egyre biztosabban a magyar miniszterelnök felé fordul, aki ettől egyáltalán nem jön zavarba, sőt, ha szabad ezt a kifejezést használom, lubickol a szökőár tempójával fokozódó közérdeklődésben, mintegy újabb és újabb akciókkal fokozva azt, mondhatnám, nem hiába vette fel a piros krumpliorrot, annak hatása azonnali és frenetikus volt, a művelt nagyközönség csak kapkodj a fejét, hogy ezen kis ország (ami azért mindig jó volt a sportban), kicsi vezetője milyen dinamikusan repked Európa perifériáján és azon kívül is, hogy kitörölhetetlen nyomot hagyjon a világtörténelemben, megkoronázva ezzel áldásos tevékenységét, ami mindeddig többnyire pártjában, majd Magyarországon okozott maradandó változásokat.
Kétségtelen, hogy ezek a maradandó változások nem sok jót ígérnek a világ Magyarországon kívüli részei számára, de ez legyen az ő bajuk,
mi szóltunk, senki sem állíthatja, hogy elrejtettük volna a bolygó magyarul nem beszélő lakói elől tevékenységének következményeit:
teljes lecsúszás a gazdasági ranglistákon, totálisan eladósodó és működésképtelen egészségügy, kilátástalan közoktatás, gyűlölettel teli és szorongó szavazóbázis, bornírt tahóságokkal és keserű hazugságokkal kipárnázott lakájmédia, milliárdosra pumpált családtagok és barátok, és a biztonság kedvéért egy olyan választási rendszer, melyben 31% kétharmadot ér, valamint egy ellenzék, ami mindezt boldogan tudomásul veszi, és négyévente hősiesen megküzd a könyörületből számára fenntartott székekért.
folytatás...
kereső
Ha az Európai Unió azt hiszi, hogy lesz még másik soros elnöke, akkor részben dalból van a lelke, részben pedig hülyébb, mint az egyszeri veréb, aki tudja, hogy előbb-utóbb nyerni fog a népszerű, de némileg irányított Itt a piros, hol a piros? nevű szerencsejátéknak nevezett szisztematikus kifosztáson.
Volt szerencsém közelről figyelni, amikor Orbán maga alá gyűrte a Fideszt, amikor hangyabolyt csinált a demokratikusnak induló progresszív pártból, pusztán azzal, hogy tudta, mit akar, és azt nagyon, de nagyon akarta, míg a többiek a bázisdemokrácia mesevilágában barangolva szagolgatták a szabadság színes virágait. Úgy rántotta ki a lábuk alól a szőnyeget, hogy a pofára esés után még évekig ábrándoztak azon, hogyan követhették el a hibát, aminek következménye ez a megalázó testhelyzet, és befolyásuk, pártjuk, valamint az univerzumban mindaddig betöltött pozíciójuk teljes megsemmisülése lett.
Nem kellett sokáig várnunk, hogy ugyanez megismétlődjön országos szinten, az 1998-as finom próbálkozás után, 2010-ben már a bevált stratégiát alkalmazva kényszerítette négykézlábra lángoktól ölelt kis országunk teljes politikai garnitúráját, ezáltal a komplett hazát, ami – mint oly találóan megjegyezte – nem lehet ellenzékben, és láss csodát: azóta nincs is!
A konstrukció, minek keretében – felhagyva az elavult mintával, hogy az ellenzék azért ellenzék, mert időlegesen elvesztette az emberek bizalmát, de hatalomra tör, míg a kormánypárt (koalíció, muhaha) azért kormányoz, mert szintén ideiglenesen birtokolja azt – bevezette a főállású hatalom és ellenzék gyakorlatát, elejét véve az oktalan torzsalkodásnak és ellenkezésnek, már-már békés mederbe terelve a honi pártpolitika gyakorlatát (ezt zavarta meg a Tisza Párt feltűnése, no de várjuk meg a háttértárgyalások lezárulását mielőtt csacska reményeinknek hangot adnánk).
...folyt.
kereső
Az időközben önmagát világpolitikai tényezővé kinevező
Orbán Viktor most kokainkárosult káposztalepkeként repked Ukrajna, Moszkva és a Türk Tanács, majd Peking és Washington között, a háború szempontjából nyilván totálisan jelentéktelen eredménnyel,
ám jelentős sajtónyilvánosságot kiváltva, és annak biztos tudatában, hogy az orosz–ukrán háború nem tarthat a végtelenségig, így amikor majd így vagy úgy lezárul, a tájékozatlan közemberek (úgynevezett lakosság) fejében a két esemény összekapcsolódik, és tévesen neki tulajdonítják a béke létrejöttét.
Természetesen ennek a fontoskodásnak soha nem is volt célja Oroszország, Ukrajna vagy akár a Türk Tanács és a NATO-csúcs bármiféle befolyásolása, sem közvetítés a felek álláspontja között, hanem csak és kizárólag a jelenlét felmutatása, annak fényképes és írott bizonyítékai, a jegyzőkönyv ide vonatkozó bejegyzésének létrejötte, miszerint a magyar miniszterelnök ide és oda utazott, ezzel és azzal tárgyalt, ekkor és ekkor, hogy ne legyen más hátra, mint várni az elkerülhetetlent.
Ez a fontoskodás az Európai Unió magyarizálásáról szól.
Arról a már ismert folyamatról, aminek végeredménye egy engedelmes, kicsit meglepett, de készségesen lábhoz kuporodó Európai Unió, ami meghajlik az akarat előtt, és csodálkozva mereng azon, hogy neki miért nem jutott eszébe flottul működő fasiszta enklávét csinálni magából mind ez idáig, hiszen olyan nyilvánvaló előnyei vannak a teszetosza liberális demokráciával szemben.
Oroszországgal egyesülve, egyik oldalon a békepárti Trump által vezetett Amerikai Egyesült Államokkal, másik oldalon a felhők nagy barátja által irányított Kínával létrejön az áhított hatalmi hármasoltár, ahol Orbán mellett mindenki más csak mellékalak.
balos
Szeretném már végre megérni,mikor a hatvanpusztai féreg a Budai vár falán szárad és a holló vájja a szemit!
verőce21
Lefőtt a kávé...? Pedig Brüsszelt is hogy megállította a jó dr. Miniszterelnök Úr...! :)
Namely
@szaboria1: "Amióta mi vagyunk a soros elnökség azóta teljesen mást csinál mint amit kellene tennie. "
Mit kellene tennie?
csak úgy....
@verőce21: nálad az érzékszerveid fölmondták a szolgálatot ,te se hall se lát szerelmes dömötör,ki butább mint hat ökör! :)
verőce21
@csak úgy...: Őrült-e vagy Gizi...?
csak úgy....
@verőce21: az bíz te,hisz még egy cáfolatra sem fussa! :)
@Csizmás Kond: @verőce21: = egy alomból valók
csak úgy....
a dagadt szónoklatai,beteges agymenései csak tusványosra valók...
rücsü41
Aki így fennhordja az orrát, meg nem mer a másik szemébe nézni csak hunyorog, az nem szólalhat fel az ülésen . Így döntöttek az EU tagjai.Meg kell tanulni szépen a másik ember szemébe nézni, akkor majd beszélhet a Viktor!
verőce21
@csak úgy...: 11,39) Őrült-e vagy Gizi...?
csak úgy....
@verőce21: te csak az igazamat bizonyítgatod,hogy miért is nem iskoláztak be 8 éves korodig a kisegítöbe! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.