Szijjártó Péter ki sem lát a békemisszió körüli teendőkből, és nem állja meg, hogy visszaszóljon, ha ennek kapcsán kritizálják.

A békemisszió negyedik állomása. Az Ukrajnában zajló háború során egyetlen ország tudott eddig sikeresen közvetíteni, és ez Törökország volt, nekik köszönhetően jött létre korábban a gabonamegállapodás

- írja közösségi oldalán Szijjártó Péter.

Szijjártó nem tűr tovább: "Azonnal megbélyegzik és ennek véget kell vetni"

Fotó: Facebook/szijjarto.peter.official

Törökországra most is számíthatunk a békeerőfeszítések tekintetében. Megállapodtunk, hogy továbbra is szoros kapcsolatban maradunk és egyesítjük erőinket, hogy a nemzetközi szervezetekben is végre lehessen beszélni a békéről, ne csak a háborúról – folytatja a külgazdasági és külügyminiszter.

Ha manapság valaki a békéről vagy a béke szükségességéről beszél a nemzetközi szervezetekben, akkor azonnal megbélyegzik és ennek a gyakorlatnak véget kell vetni

- jelenti ki Szijjártó Péter.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Petya, te háborúpárti hazug szarházi, mindenki látja, hogy ti nyaljátok a terrorista gyilkológép Putyin seggét, senki más.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Szegény Dzsoni és Árnika: 12:54

"A Sínai-hegyen Istentől adott parancsok a valláserkölcsi élet örök érvényű alaptörvényei (Kiv 20). Az embernek Isten és embertársai iránti kötelességeit összegzi. érvényessége minden időben megmarad, mivel Jézus azt mondta: „Nem megszüntetni jöttem a Törvényt, hanem beteljesíteni.” (Mt 5,17)."
Szegény Dzsoni és Árnika
@CsipkeRózsa: Hú, feladtad a leckét! Az elevenembe találtál! Kezdem érezni, hogy élek!
Most nem tudok válaszolni, mert ittam, de majd holnap...
Ja, és verekednem is kell este nyolckor a Paulay Ede utcában, amit valószínűleg én nyerek meg, de véletlen balesetek mindig előfordulnak.
CsipkeRózsa
@Szegény Dzsoni és Árnika: Este ne verekedj, mert rosszul fogsz aludni.
Szegény Dzsoni és Árnika
@CsipkeRózsa: Kihívásos meccs lesz, azt nem illik lemondani!
Már voltam fogdán. Verekedésért. Nem adtak párnát, de nem írtam be a panaszkönyvbe, hogy előbb szabadulhassak. A cella tág volt, de fapados és nulla kiszolgálás. Ezt nehezményezem - azóta is!
Bemelegítésként megnézem Bud Spencer ütősebb filmjeit, mert egy bázikus, csattanós pofon mindenkit egyből helyre tesz.
CsipkeRózsa
@Szegény Dzsoni és Árnika: Neked fogok majd drukkolok.
Ezodabasz
@Szegény Dzsoni és Árnika: Akivel bunyózni akarsz nem lesz ott...tudod Te is ugye? Ez egy gyáva féreg és csak a "virtuális" pofája jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.