Meghalt egy ember hétfőn a hévízi Aqua Hotel bontási munkálatai közben, amikor a leomló fal maga alá temetett egy munkást.

Magyar olimpikon halt meg Hévízen
Fotó: Magyar Ökölvívó Szakszövetség

Hiába sietettek a közelben lévők és a hotel orvosa a segítségére, az 52 éves férfi a helyszínen életét vesztette. Az RTL Híradó információi szerint az egyik beltéri medence közelében lévő néhány méteres térelválasztó falat bontották éppen a munkások, amikor az a túloldalán dolgozó áldozatra hirtelen ráborult. A szerencsétlenül járt férfi mellkasát összenyomták a téglák.

A Sportál információi szerint a baleset áldozata Petrovics János korábbi bokszoló volt. Az 52 éves férfi részt vett az 1992-es barcelonai olimpián.

Az ökölvívó szövetség is megerősítette az értesülést:

Forrás: sportal.hu, rtl.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Hogyan is állunk a munkavédelemmel?
csak úgy....
@lusta: hadilábon, mint a melósok érdekeit képviselö szakszervezetekkel!
lusta
@csak úgy...: A lényeg, óccsó legyen a meló. Mi több nagyberuházást csináltunk az utóbbi években és még balesetünk sem volt. Igaz, neves világcég és nem engedheti meg magának a rendkívüli eseményeket. Például az egyik beruházáson a kivitelezőtől alapkövetelmény volt a minden 35 fő utáni munkavédelmis és nem az irodában. Igaz, mi a melósokat a hiányosságokért nem büntettük, csak figyelmeztettük. Több figyelmeztetés után, vagy a munkavédelmi szabályok semmibevétele után megköszöntük eddigi munkáját és viszlát. A szbályokat betartó és másokat is figyelmeztetőket jutalmaztuk utalványokkal.
Az a nagy baj, hogy a munkavédelmis egy szükséges ROSSZ a dolgozók szerint és néha a vezetés is hasonló véleményen van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.