Nemrég látott napvilágot, hogy a népszerű orosz diszkontlánc, a Mere Budapesten nyitja legújabb boltját, méghozzá Káposztásmegyeren, egy kiszuperált Spar üzlet helyén. Úgy fest, mégsem ott lesz, ahol sejtettük.

Mégsem a SPAR helyén nyílik a Mere – De akkor hol?

Fotó: Wikipedia

Június végén az Újpesti Hírmondó elsőként megírta, hogy a Mere első üzlete Káposztásmegyeren nyílik, a januárban bezárt SPAR helyén, a Külső Szilágyi úton. Ez azonban úgy tűnik, nem igaz. A Mindmegette a helyszínen járt, ahol megtudtuk, hogy az ominózus, bezárt káposztásmegyeri SPAR üzlet helyén nem nyílik Mere üzlet.

Az orosz vállalat első hazai boltja nem a káposztásmegyeri bezárt SPAR helyén nyit, hanem valahol annak közelében, egy egyelőre meg nem nevezett, még titokban tartott helyszínen. Információink szerint a Mere legelső magyar boltja 2024 év végén, várhatóan már szeptemberben tudja fogadni a vásárlóit – közölte a lap.

Forrás: mindmegette.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
És kit érdekel?
Engem nem igazán!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
Az FSZB fogja üzemeltetni? Erről jut eszembe Hofi egyik jelenete a nílusi krokodilokról, mikor az egyik mikor reggel feljön a víz tetejére és átköszön a másiknak, hogy jó reggelt ezredes elvtárs...
Lassan már nálunk is a Dunában laknak, nem csak a spájzban, de a karmelitában többen is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.