A Tisza Párt EP-képviselője, Gerzsenyi Gabriella megkezdte munkáját, ám az első felszólalása nem épp úgy sült el, mint akarta. Nem várt helyről osztották ki.

Csúnyán helyre tették Magyar Péter EP-képviselőjét

Gerzsenyi Gabriella, a Tisza Párt európai parlamenti képviselőjelöltje beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én – Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Gerzsenyi Gabriella rögtön az egyik első beszámolójában sikerült egy erőset „Orbánoznia”. Mint írta, az ülésen részt vett az Európai Bizottság jelenlegi elnöke, Ursula von der Leyen is, aki a legtöbb felszólalóhoz hasonlóan elítélően nyilatkozott „Orbán akcióiról” – idézte a Mandiner.

A képviselő kijelentette, hogy szerinte a

Patrióták elnevezés nem helytálló.

A szélsőjobbos csoportosulás neve inkább »nacionalisták« kellene, hogy legyen. Vagy »idióták«.”

„Milyen is egy igazi patrióta?”

Erre reagált Facebook-oldalán Kötter Tamás. Az ügyvéd, író arra a kérdésre, hogy milyen is egy igazi patrióta, írta, hogy (...)

a patriótát az különbözteti meg a globálnyiktól, hogy szereti a szülőföldjét; és tágabb értelemben vett hazáját, Európát.

Kötter azzal folytatta, hogy: „ezért aztán egy patrióta soha, de soha nem ül be egy olyan frakcióba, amely elvtelenségből, gyávaságból azokkal a szocialista-liberális erőkkel cimborál, amelyek a nemzetek önrendelkezése ellen törnek, Európát elárasztják a világ emberi veszélyes hulladékával, terroristákat mosdatnak vagy az európai emberek jóléte helyett a fegyverlobbi érdekeit képviselik” – sorolta.

Leszögezte, hogy ilyet egy patrióta sosem tesz. „Ilyet az identitását rég elveszítő, eláruló, mondanivalóját tekintve teljesen üres Néppárt és az abban még vegetáló, se színe se szaga tagpártok és azok képviselői tesznek” – zárta gondolatait a megmondó ember.

Forrás: mandiner.hu

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"'"egy patrióta soha, de soha nem ül be egy olyan frakcióba, amely elvtelenségből, gyávaságból a szocialista-liberális erőkkel cimborál"'"

hanem inkább a fasisztákból tákol egy frakciónyi idiótát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@Eladott Ország: 2002 utántól harsogom a fidesz kommunikációra épít fel mindent ez a paraván mindenre lopás, kormányzati sodródásra, hazugásgokra, csalásokra, ellenék lejáratása karaktergyilkosság...
MINDEN A KOMMUNIKÁCIÓJUKON MÚLIK!
Látható ha valami ütős pofont kapnak, és lebénulnak azonnal baj van, de ez az ellenzéknek csúfolt szarhalom, dadog, krákog, ostobaságot beszél. ... és még egymást is baszogatják, miközben ilyen a fedeszben nem létezik.
Dr. Proktor
@Pusztai: Sajnos nem tudlak megcáfolni, pedig de jó lenne! :-)
kereső
@Pusztai: Annyit azért hozzátennék, hogy nem csak az "ellenzék", hanem a liberális megmondó emberek, a sajtó is becsatlakozott sokszor a fideSS kommunikációjába a témiogató eldalon. Kiváncsi vagyok, hogy most amikor at átlátszó és a TI polgári engedetlenséggel válaszolt az új ávh lépésére, megtafadták az együttmőködést, a TI egyenesen alkotmányellenesnek minősitette az egész hivatal múködését, lesz-e gereinc a független ujságirói társadalomban, a még magát most is liberális értelmiségnek mondók/tartók között, akik csatlakoznak hozzájzk, és egy szolidaritási mozgalmat inditanak el a szh ellen. Mer itt kezdődne a dolog, hisz ha azt hiszi a független ujság, hogy ők kimaradnak, akkor nagyon félre nézik a dolgot.
balos
Az "uraktól" eddig mindig a romokat örököltük,amit a nép újjáépített azt ők újra és újra leépítettek!
justhpeter
Ostoba zsák megtalálta ostoba foltját. Win-win.
kereső
Azért én , a hülye hirolvasó helyre tenném, már ezt a firkászt. Mert nem Magyar Péternek, a fidess-nek,a dk-nak vannak EP képviselői, hanem Magyarországnak.teljesen függetlenül attól, hogy mely párt szineiben nyerték el a mandátumot. A frakciókban anevük mellett nem az áll, hogy MP, vagy fidesz, vagy dk, hanem az, hogy Hungarx. Firkász !!, és még nagyon sokan mások is.tudjátok , hogy ez mit jelent, hogy a fasiszta fideSS és mihazáénk ugyanúgy Magyarországot képviselik, mint a demokratikus pártok képviselői. Talán ezzel kéne foglakozni, hogy miként lehetséges az, hogy Magyarország több fasiszta képviselőt küld az ország képviesletében az EP-be, mint demokratát. Na, ez a nagy baj. Ezért kéne óbégatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.