Brutális állatkínzás történt Fegyverneken, nyomravezetői díjat tűztek ki. A helyiek szeretnék minél előbb elkapni a tettest, aki a többség szerint szigorú büntetést érdemel. A nyomravezetőnek egy nagyobb pénzösszeget is felajánlottak. 

A Tények számolt be arról, hogy Fegyvernek település mellett egy sebekkel borított, brutálisan megkínzott kutya lógott egy fán. Az ártatlan állatot Fegyvernektől mintegy 400 méterre találták meg egy erdős, bozótos területen. Kínzói felakasztották, majd magára hagyták. A tetemet egy arra haladó autós vette észre, aki név nélkül nyilatkozott a Tényeknek.

Észrevettem a kutyát, kiszálltam az autóból, odasétáltam, láttam, hogy egy bálamadzaggal van felkötve a fára, chip nem volt benne, chipolvasó mindig van nálam, chipet nem találtam a kutyában, a környezetében nem lehetett mást észrevenni, csak ennyit lehetett látni

– mondta a férfi, aki szerint az állat már két hete ott lehetett.

Foglalkozunk ott a környéken állatvédelemmel, meg állatmentéssel, és mi egyből megtettük a lépéseket ezügyben, úgyhogy a rendőrségnek szóltunk, kijöttek a helyszínelők is, megtörtént a helyszíni szemle – magyarázta.  A történtek a helyieket is felháborították.

Ilyet normális ember nem tesz – Újabb gyalázatos állatkínzás Magyarországon

A felvétel annyira megrázó volt, hogy a Tények is csak óvatosan mutatta Fotó. Tények.hu 

Forrás: Tények

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Szegény kutya! Micsoda emberek léteznek!!!
Clavigo
@CsipkeRózsa: az a lény,aki ezt tette,,nagyon távol áll az " embertől "... Hasonló " jókat " kivánok az elkövetőnek. Remélem ,elkapják ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.