Magyar Péter élőben jelentkezett be Kijevből, a lebombázott gyermekkórház helyszínéről. 

A Tisza Párt alelnöke a Kijevben történt gyermekkórház bombázást követően a helyszínre látogatott, ahova nagy mennyiségű élelmiszerrel, egészségügyi szerrel és pénz adománnyal érkezett. A kórház igazgatójával is beszélgetett, aki elmondta, hogy ez Ukrajna, sőt, Nyugat-Európa legnagyobb gyermekkórháza. 

Magyar Péter élőben a szétrombolt kijevi gyermekkórház helyszínéről – Ott támadták az épületet, ahol transzplantációra váró gyerekek voltak

Forrás: Facebook/Magyar Péter 

Mint kiderült, a támadás napjáig összesen 720 ágy üzemelt az intézményben, ahova a rutinkezelésektől kezdve a legkomplikáltabb betegségek kezelését is el tudják végezni. A rakétacsapás pont egy olyan szárnyár érintette a kórháznak, ahol transzplantációra váró, gyomorbeteg gyerekek voltak. 

A katasztrófát követő percekben azonnal megkezdték az épület evakuálását, majd az épület helyreállítását is, ám sajnos bizonyos. Ez vonatkozik az új épületre is, amely 2022-ben kezdett el üzemelni. 

Magyar Péter válaszul elmondta: a Tisza Párt elítéli az oroszok agresszióját, ellenben segítőjobbot igyekszik nyújtani Ukrajnának ezekben a nehéz időkben. Magyar úgy véli, tettek nélkül nem lehet valódi békét elárni, bár "lehet persze luxusrepülőkkel diktátortól diktátorig repülni, és olyan tárgyalásokat folytatni, amelynek a tartalmáról igazából senki nem tud, vagy lehet konkrét lépéseket tenni” – mondta.

Forrás: Facebook/Magyar Péter

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@Namely: Ahogy én sem te sem tudhatod pontosan mi történt. Nem voltunk ott a többi meg propaganda.Mondjuk a gyerekkórház bombázását pontosan tudjuk. Rohadt szemét szar gyáva f@szok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Valahogy a média nem foglalkozott ily alaposan az ellenzékiek ukrajnai látogatása, jótékonykodása során. Ugyanez a média a gázai iskola rakétás szétlövésével sem. Mélyen hallgat a nigériai szörnyűségekről is és oda meg végképp nem megy el senki sem, mert nem a szomszédunk és semmi politikai haszon sem származik belőle.
kereső
@Horizont: Nem igaz, hogy nincs. Egy bpesti civil közösség nyárra kirándukásokat szervez fogyatékos.testi fogyatékos gyermekeknek, és ehhez "angyalsofőröket" keresett az FB-n, azzal hogy állják a benzin költséget..mert nincs annyi autójuk a szülőknek, hogy ezt meg tudják oldani. Az ország minden tájáról két óra alatt több mint harmincan jelentkeztek a megadott időpontokra. És hány gyermeknek gyüjtötték össze a magánszemélyek a súlyosan beteg, és ritka betegségben szenvedő gyermekeknek a külföldi gyógykezelés költségét...hogy legalább az egyik szülő is ott legyen a gyermekkel. Szóval, se szeri, se száma az emberek önzetlen segitségének...és teszik ezt legtöbben csendben, dobra verés nélkül. És ezért a mostani összegyüjtött adományért sem MP-á a dicsőség, és a köszönet, hanem azoké akik adtak, és önzetlenül, névtelenül adtak. A hospice házak.nem sok van az országban, nem léteznénnek, létezhetetnének az emberek jósága nélkül, mert az államnak erre nem fussa, pedig nagyon fontos feladatot látnak el. Az, hogy a mocsok, a mocskok mindig hangosabbak, az igy szokott lenni...azok saját magukat, saját emberi mivoltukat sem tisztelik, nem még a másét.
Szegény Dzsoni és Árnika
@kereső: Áááá, nem áll jól neked a Biblia! Keveset tudsz és még azt sem hiszed el!
GyF - kimondva kimondatlanul - ateista.
Ettől nem értékelődik fel a jobboldal, hazug, képmutató, álkereszténykedő mondvacsinált hite!

A Jelenések könyvéből idézz, értelmezve azt, talán akkor partnerként tekintek rád... Talán!
Horizont
@kereső: Nem jól mentél át Árnikába :)))) (@Szegény Dzsoni és Árnika: 14:05 )

Tudom sokan adakoznak velem is szembejönnek kik hogy csinálják nagyon jól. Elismerésem mindenkinek. Bár én tudnék adakozni... :(
Amúgy Magyar csak a saját oldalára tette ki ...oda meg azt tesz amit csak akar.
És többször megköszönte az emberek adományait.
kereső
@Szegény Dzsoni és Árnika: Mi köze az "én hitemnek", vagy nem hitemnek, ahhoz, hogy GYF miben hisz és miben nem. Én egy önálló entitás vagyok, amióta kétágú vagyok...és nem , nem idézgetek cél nélkül a bibliából, mert nem vagyok egy Gábor György, ez az idéztem meg csak úgy szembe jött velem. Végül is Te vagy az, aki idézget a biblia fejezetiből...a nélkül, hogy bármi köze lenne is adott témához. Mi köze a Te gyurcsány utálodnak, az adakozás lényegéhez, az önzetlenségfhez, a segiteni akaráshoz, vagy éppen bármihez...amit Te bibliai idézetekkel igyekszel alátámasztani, miközbven elfeledkezel-és nem csak Te az ember erkölcseit meghatározó 10 parancsolat betartásáról. Hirdeted az "igét", miközben rágalmazol, hazudsz, és megtagadsz mindeféle erkölcsöt. Mennyivel vagy te/ti különbek ezek alapján a fiudeSS fasiszta propagandájától...amely gyólöli a demokráciát, tagadja az egyetmes emberi jogokat-és annak képviselőit. Márpedig GYF renditehetetlen demokratasága az amely gyúlöltté teszi orbán szemében, és ezek szerint a ti szemetekben is . Na, szállj magadba, és először söprögesd ki a szemetet a saját házad táján. Nem mellesleg az én bibliai idézetem "ült", nem csak beleszórtam ide a nagyvilágba. Aki érti, az érti, aki meg nem, az hamis felmentést igyekszik adni a "képmutatásnak".
kereső
@Szegény Dzsoni és Árnika: És, még annyit, mert minden megnyilvánulásodban ott van egy másik ember iránti utálatod, csak megjegyezném, hogy GYF sem az oldalára, sem máshová nem rakta ki, még véletlenül sem, hogy 2004 óta nem veszi fel a fizetést/ tiszteletdijat, amely a húsz év alatt közel van a 200 millióhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.