2024-ig tartott a megállapodás Zamárdi és a Sziget Zrt. között, de a következő évi fesztivál szervezése még nem kezdődött el.

A 2024-ig tartó szerződés lejártával véget érhet a Balaton Sound fesztivál Zamárdiban. A Sziget Zrt. és a város közötti megállapodás megszűnése után még nem kezdődött el a következő évi fellépők szervezése, ami a fesztivál jövőjét kérdésessé teszi. A Telex.hu értesülései szerint a 16. Balaton Sound lehetett az utolsó.

Vető Viktória, a Balaton Sound sajtófőnöke korábban elismerte, hogy hallottak a pletykákról, de nem kívántak ezekkel foglalkozni. Ugyanezt a választ adta a Sonline-nak is, amely információi szerint a legutóbbi képviselő-testületi ülésen a szervezők képviselője is jelen volt, és ott elhangzott, hogy az idei fesztivál volt az utolsó.

Lezárul egy korszak – Nem lesz többé Balaton Sound

Forrás: Facebook/Balaton Sound

Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere megerősítette, hogy lejárt a szerződésük a fesztivál szervezőivel. „A megállapodás szerint 2024-ig rendezhették meg a Balaton Soundot, tehát ilyen értelemben az idei volt az utolsó fesztivál Zamárdiban” – mondta. Hozzátette, hogy minden új szerződésről az újonnan felálló képviselő-testületnek kell tárgyalnia. Az új szerződés kialakításában a zamárdi lakosok véleménye is fontos szerepet játszott, míg a Sziget Zrt. kérte, hogy a fesztivál későbbi rendezése is lehetséges legyen. A fesztiválszervezők a 150 millió forintos bérleti díjon felül további 20 millió forintot fizettek a városnak.

A Balaton Sound jövője tehát bizonytalan, és kérdéses, hogy a fesztivál megtalálja-e új helyszínét, vagy esetleg újabb megállapodás születik Zamárdival. Az elkövetkező hónapokban dőlhet el, hogy a Balaton Sound továbbra is a balatoni nyár egyik legnagyobb zenei eseménye marad-e.

Forrás: Telex

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ha attól, aki ""ismeri részleteket"" még kevésbé valószinű , hogy igazat(!!!) fogunk hallani. Nyilván valami ""deákdániel, stb"", akit az Orbán ajnározására tartunk. Majd pont abból a körből jöhet az igazság bevallása!?!?!?!
Ami egyébként,már régóta nyílt titok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.