Tűzoltó leszel s katona – írta József Attila, és a katonákat, ha tűzoltóként nem is, de egy sor más hiányszakmában alkalmazná a kormány. Már most is átvezényelhetők tanárnak, folyik a járművezető-oktatóvá átképzésük, és egy minisztériumi tervezet szerint az önkéntes tartalékos katonák légiirányítókként is bevethetők lennének – akár gyakornokként is, ha valaki közben figyel rájuk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Méhes
a munkabírókat talán nem kellett volna elüldözni talán
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Nem is tudtuk, hogy a katonák ennyire képzettek pedig ahogy emlékszem elég volt már az utóbbi időben 8 ált. is.
Dr. Proktor
Egy katona OKJ tanfolyamon pótolhatja 4-5 év egyetemi képzését, a légiirányítók kétéves képzését?
Hiszi a piszi, de a nerben minden baromság lehetséges...
balos
@Dr. Proktor: Nézd meg a vezetőiket!Annyira jól kpzettek,hogy majd kidurrannak a gatyájukból!Az összes amit tudnak,hogy mi az ami jó a nernek!Lopás hazudozás szervilizmustól szaros száj és sorolhatnám a tehetségtelen-seggüket!
jesz
Kb.egy évtizede valahol nyugaton is ezt tették...hogy mekkora káosz volt, az elmondhatatlan...a katonai légi-irányítók nem szokták azt a nagy stresszt, amit a polgáriaknak el kell viselni...meg is látszott a levegőben bóklászó repülők számán.
Dr. Proktor
@balos: Ilyen az amikor a párthűség dominál, mint régen a másik átkosban, ahol a cserzővargából lett az alumíniumárugyár vezérigazgatója!
Azoknak azért volt annyi eszük, hogy a főmérnököt nem váltották le, ezeknek annyi gógyijuk sincs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.