Tarr Zoltán lelkész, a Tisza párt prominese lesz az EP kulturális és oktatási bizottságának néppárti szóvivője

A Magyar Péter fémjelezte Tisza Párt hétfős delegációjának a jelek szerint sikerül az Európai Parlament több szakbizottságában is irányító helyet szerezni – írta a Népszava

Tarr Zoltán delegációvezető a Kulturális és Oktatási Bizottság néppárti szóvivője lesz, ami egy fontos döntéshozó pozíció. A szakbizottságok elnöki és alelnöki tisztségeiről csak a jövő héten döntenek, de annyit már tudni lehet, hogy az Európai Néppárt Gerzsenyi Gabriellát, Kulja Andrást és Magyar Pétert is jelöli egy-egy testület alelnöki posztjára.

Magyar Péterék beindultak Brüsszelben – Ilyen pozíciókat „fogtak”, miközben a Fidesz hoppon maradt

A Tisza párt EP-frakciója Fotó: Facebook/ Magyar Péter 

Forrás: Népszava

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Béla333: Én megértem, hogy a DK elkeseredett, hogy a Tisza párt miatt elvesztette vezető ellenzéki pozícóját. De nagyon rossz fényt vet rájuk, hogy nem együttműködve, közösen akarnák leváltani a Fideszt, hanem egymást ekézik. Mindenkinek jobb lenne, ha a nézeteltéréseiket a színfalak mögött beszélnék meg. Ez tipikusan az a helyzet, amikor a Fidesz hátradől és kér még egy kávét. A mai magyarországi helyzet még nem tart ott, hogy minden párt a saját, másoktól való külünbözőségét hangoztassa. Amíg a Fidesz ilyen durván erőszakosan egyeduralkodó, addig a teljes ellenzéknek együtt kellene dolgoznia az elzavarásán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
www.facebook.com/photo/?fbid=8406912996009741&set=a.115525025148621
"Lesznek dolgok, amikben ez a sok jószándékú, változást akaró ember nem ért egyet? Lesznek. Sikerült a régi ellenzéki politizálással kormányt váltani? Nem. Egy néppárti méretűvé erősödő TISZA Párt képviselőinek történelmi felelőssége van abban, hogy olyan válaszokat adjon a sokszor megosztó kérdésekre is, amely válaszok közelebb hoznak minket a kormányváltáshoz.
Mi, a TISZA Pártnál, szinte minden területen változást szeretnénk. Változást szeretnénk a közbeszéd minőségében és a politikailag vitás kérdésekre adott válaszok módjában is. Ahogy az első perctől valljuk, a mi politikai közösségünkben nem teszünk különbséget konzervatív, szociáldemokrata és liberális között. Nálunk nincs jobb, nincs bal, csak magyar.
Senki ne feledje, hogy hosszú és nehéz út vezet a kormányváltáshoz, de az út végén mégis csak egy egyszerű kérdésre kell majd válaszolni:
Maradjon a Nemzeti Együttbűnözés Rendszere, vagy építsen a TISZA Párt veletek közösen egy békés, modern, élhető Magyarországot?"
Horizont
@nemkati: Most szerintem semmiképpen nem "állhat" össze senkivel.
Ha odaérünk 2026-ban ahová nagyon szeretnénk biztos lehet majd koalíciót kötni tuti.
Reménykedek és bizakodok.
nemkati
@Horizont: Akkor ne álljon össze senki senkivel, ne működjenek együtt, de a többi ellenzéki pártot ne olyan stílusban támadják, mint a Fidesz. Miért nem lehet egyiknek, másiknak csak annyit mondani, hogy ezzel mi nem értünk egyet?
nemkati
... a többi ellenzéki pártot ne olyan stílusban támadják, mint a Fideszt
Horizont
@nemkati: Én is békességre és nyugalomra vágyok.
De sehol nincs. Mondjuk a támadások oda vissza zajlanak.
Jó lenne, ha mindenki járná a maga útját és egymást békén hagynák.
Aztán győz aki győz.
Sztyepospista
OV - gondolom tele van az IRIGYSÉGGEL, hiszen a Patrióták lassanként csak a kávé behozatalára fognak felhatamazást kapni, még ez a Péter fiú kapja a fontos beosztásokat. Ahogy fogalmazott korábban : A KAMU ÁLLÁSOK irányában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.