A Fidesz kidolgozta az elkövetkező évekre a politikai stratégiáját, ami nem sok jóval kecsegtet sem Karácsony Gergely, sem Magyar Péter számára.  

Dull Szabolcs, a Telex volt főszerkesztője, jogász és politikai elemző azt írta Facebook oldalán: a Fidesz tiszta stratégiával vág neki a következő ciklusnak Budapesten. A forrásaim szerint a fő cél, hogy mindenki számára egyértelmű legyen: a Fidesz tekinthető Karácsony Gergely fő ellenzékének, és mindenki másnak, aki támogatja Karácsonyt. A fideszes politika fókusza az országos politika és a 2026-os választási kampány lesz, amikorra a következő politikai helyzetet és narratívát szeretnék előállítani:

- “Karácsony Gergely alkalmatlan a városvezetésre”

- “Karácsony Gergely csődbe viszi a várost”

- “Sorozatosak a botrányok Budapesten”

- “Karácsony és a Tisza együttműködik”

A Fidesz az országos megfontolásai miatt szeretné a Tiszát, Karácsonyt és Gyurcsányt összetolni, így hitelteleníteni a Gyurcsánytól eddig távolságot tartó Magyar Pétert. A Fideszben most a jelszó kettős: a szervezetet újjáépíteni, illetve rámutatni Karácsony és a baloldal tehetetlenségére – írta az elemző. 

Így akarja megbuktatni Karácsonyt a Fidesz – Bennfentes információkra hivatkozik egy elemző

A Fidesz le akarja törölni a mosolyt Karácsony arcáról Fotó: Facebook/Karácsony Gergely 

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Hihető a narratíva, eddig sem gondoltam keresztény, polgári és demokratikus úriembereknek őket, így nincs is csalódás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nejlontacskó
@KisTehen: " múlt héten 42,3 C fokot mértek a 3-as metró egyik kocsijában "
Ezt vitasd meg Tarlóssal!
telegdilaci
@Dr. Proktor:Akormány alkalmatlanságáról még többet lehetne beszélni,soha nem volt ilyen magas a költségvetési hiány mint 2022-utáni évekután,hogy a Főváros csődközeli állapotba került az köszönhető a kormány gonosz lejárató politikájának,és a Fővárosi költségvetés megsarcolásának,csak kicsinyes bosszúból,csakis azért hogy lejárassák Karácsonyt,mindenféle nemtelen aljas eszközzel,ENNYI!!
Dr. Proktor
@telegdilaci: Budapest termeli az összjövedelem harmadát - ha nem vonná el ez a korrupt, lopós kormány a csókosok kifizetésére, akkor még klíma is lehetne a metrókon...
NKF
Hagyjuk már a telex.hu-t! Jó pénzért szopnak,nyalnak!
LászlKovács
@telegdilaci: Teljesen egyetétrek veled. Ez a csürhe fidkány kormány árad a bosszútól, a halszemű homály rogánnal a mocsok propagandagyártóval az élen! Nem hiszem, hogy léteznek ezeknél aljasabb, gazemberebb alakok!
Pusztai
@LászlKovács: én így!

Nyugodtan kijelenthetjük, nem volt a magyar történelemben olyan utált gyűlölt és mindennek elmondott hatalom benne személy szerint mindenkit elküldve a redvásba mint a fidesz maffia és a hazaáruló tömeggyilkos pszihopata vezére.
---Mit várjunk a magyar történelem legnagyobb klepto és cezaromániás pszihopata hazaáruló gazemberétől, akiben a szolidaritás NULLA??
A hazaáruló rohadék: imgur.com/LidIPmk
Igaz, ennyi segghülye híve sem volt ilyen hazaáruló országot szétlopó gengsztercsürhének.
---Szerencsére ezt is megéltem és ha én egyszer ezt elmesélhetem a klubban!
o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.