Gyurcsány Ferenc újabb posztban esett neki Magyar Péternek. Szerinte az új politikus egy "hablaty ember", aki már el is bukott. 

Friss Facebook poszttal jelentkezet a volt miniszterelnök, amelyben egyértelműen Magyar Pétert, a Tisza párt vezetőjét kritizálja: 

Hablaty ember

És akkor megérkezett a valóság.

Kiderült, hogy Strasbourg nem azonos a kisteherautó platójával. Kiderült, hogy az Európai Parlamentben leadott rideg szavazat könnyen ellentmondásba kerül a tüzes beszéddel felkorbácsolt reményekkel.

Magyar első valódi politikai megmérettetésén elbukott.

Kiderült, hogy a politikai hablaty nem egyenlő a politikával.

Kiderült, hogy a politikus igazi próbája nem a szónoklat, hanem a döntés

- írta Gyurcsány. 

A DK elnöke szerint Magyar és párttársai tegnap elfutottak a felelősség elől, hogy világosan szembeforduljanak Orbánnal, Orbán orosz politikájával. Magyar és társai „bátran” tartózkodtak, amikor az volt a kérdés, hogy elítélik-e Orbán közelmúltbeli moszkvai látogatását.

Magyar nem érti, hogy Orbánt nem lehet, de leginkább nem érdemes orbáni politikával leváltani. Magyar azt ígérte, hogy megküzd Orbánnal, ezzel szemben tegnap mentegette őt. Amikor pár nappal ezelőtt azt írtam, hogy Magyar nem több, mint Orbán gyenge utánzata, epigonja, akkor nem tudhattam, hogy ilyen gyorsan megérkezik a bizonyíték, folytatta a volt miniszterelnök. 

A DK elnöke úgy vélte: Magyart a valóság fogja helyre tenni. A legnagyobb próbatétel még előtte áll: Budapest. Az EP-ben szavazni kell, de a 720 fős testületben nincs meghatározó súlya a Tiszának. Budapest más tészta. Budapestet vezetni kell, és Karácsony, a megválasztott főpolgármester, azt csak a Tiszával közösen tudja megtenni. Ismerik a szöveget: „ügyeskedhet, nem fog a macska egyszerre kint s bent egeret.”

Magyar eddig ügyeskedhetett. De itt a hablatyolás vége. El kell dönteni, hogy kint vagy bent, hogy Orbánnal vagy ellene, hogy csak politikai hablatyban képességes ez az ember vagy tud felelős döntést is hozni.

A politika nem élő Facebook közvetítés.

A politika végső célja és értelme, hogy a hazánk jobb hely legyen. Ahhoz, hogy ez így legyen, ahhoz politikusként (is) jó minőségű emberek kellenek. Magyar mostani próbája az emberi, politikusi minőség próbája.

Jó reggelt kívánok!

- fogalmazott Gyurcsány Ferenc. 

Gyurcsány Ferenc "hablaty embernek" nevezi az ellenzék új vezérét, aki szerinte már el is bukott

Gyurcsány Ferenc 

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Philip Marlowe
Feri! Menj neki! Ne kíméld, hisz magyar!...:)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Feri 14 éve hablatyol a helyett hogy bármit is csinált volna a maffia leváltása érdekében.
Neki jó ez a mai helyzet, felveti a pénz, a hobbiját csinálhatja, csak mi öregszünk meg itt szegénységben.
Úgyhogy Feri! A hablatyolásod lehúzhatod a WC-n! Nem hiányzik senkinek sem!
Őrnagy
@Eladott OrszágBuzi Gyagyás: Buzi Gyagyásokat nem kérdeztem.
Dr. Proktor
"Kiderült, hogy a politikus igazi próbája nem a szónoklat, hanem a döntés"
Hát igen, dönthetnél végre hogy hova vonulj vissza, kedves nejed őnagyságával együtt, hogy végre legyen valami esélye a DK-nak a politikában...
jancsipapa
@Béla333: Nem hiányzik senkinek ? Ebben nagyon tévedsz. Orbánnak úgy kell ,mint egy falat kenyér...
Őrnagy
@Dr. Proktor: A DK-nak nincs reális esélye sikeres politizálásra se Gyurcsánnyal, se Gyurcsány nélkül. Kiégett lúzerekkel, mint a Gréczi, Varnyú, Vadai, Kálmán Olga és hasonlók erre alkalmatlanok!
Eladott Ország
@Rubelgyogyós Őrnagy: ...” amelyik nép sötétségben él, ne zászlót vigyetek előre, hanem lámpást...” ( Ady Endre)
De milyen igaz! Ebben a szegény kis meglopott országban, sok embernek kellene lámpást kötni a nyakába, hogy lássa amit most még nem lát! De nemsokára meglátják és megtudják lámpás nélkül is, hogy hol hibáztak! De akkor már késő vinnyogni!
www.facebook.com/photo.php?fbid=1963103510540424&set=p.1963103510540424&type=3

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.