A lap olyan szavazatszámlálót is talált, aki nem emlékszik, hogy bármit is aláírt volna.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
Rogán művek zakatolt ezerrel. Hogy most is csaltak az nem meglepő. Viszont jóleső érzéssel tölt el ez a hatalmas pofára esés. El tudom képzelni milyen gyászos hangulat uralkodott a karmelitában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Billibácsi: Boszijuk viszont ütős lesz, ha nem most, később! Már annyira kiveszett belőlük a tisztesség emléke is, hogy a látszatra sem adnak! A cezarománia, a hosszú hatalom torzítja a jellemet!
RonaGyuri
Az család-barát jogállamrúl

Egy jogállamban a legfőbb ügyész nyomozni kezdene, még akkor is, ha a főbűnös a nemzet-vezető uncsi-öcsköse

Dávidka 226 nyilatkozat alapján fellbezett, melyzekben olyan személyek, akik aláírással hitelesítették a jegyzőkönyvet, mégis úgy döntöttek, hogy másképp nyilatkonak. Ennek jártak utána, kiderült:
Fidesz aktivisták formanyomtatványokon nyilatkoztatták a budapesti szavazatszámlálókat Vitézy Dávid fellebbezéséhez arról, hogy a szavazókörzetükben rosszul számolták az érvénytelen szavazatokat – írja az Átlátszó.
Sőt kiderült az is, hogy mivel keveselték a „véleményváltozások” számát, kreáltak is számosat, a hírek szerint majd a fele olyan amitől az állítólagos hamistanú nem tud, illetve nem emlékszik, hogy ilyet tett volna.
A helyzet az, hogy ha valóban így nyilatkoztak, akkor büntetőjogi felelősséggel nyilatkoztak egymásnak ellentmondóan, így kimerítették a tudatos hamis tanúzás tényállást.
S ha volt köztük hamisítvány, akkor Dávidka ezek felhasználásával a választási csalás mellett a szélhámosságot is elkövette! =))
Billibácsi
@RonaGyuri: Pedig dávidka milyen vehemensen állította nem egyszer, hogy neki a fideszhez aztán az égvilágon semmi köze nincs.
Szaboria ismét
Az igazi jogrendszerben a felesleges kiadásokra költött pénzt rávernék a kérelmezőre.
vitriol
ALAPIGAZSÁG: Minden fideszes hazudik! Ezt el kell fogadni, akkor is, ha vitézy váltig állítja, hogy neki semmi köze sincs a fideszhez, ellenben bizonyítékai vannak, hogy rosszul számolták az ő szavazatait. Ha tudtuk, hogy vitézy fideszes, akkor azzal is tisztában voltunk, hogy hazudik, - és itt bezárult a kör!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.