Vajon miért van az, hogy ha egy (ex)gárdista elkezd gyilkolászni, az egész szélsőjobb ugrál, hogy ne általánosítsunk, nem minden közülük való olyan? Ó, micsoda dicső liberalizmus. Csak úgy tobzódik a szabadelvűség!

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyirtass
1.) Először is szeretnék némi fogalom zavart tisztázni: "egész szélsőjobb ugrál, hogy ne általánosítsunk, nem minden közülük való olyan?"
A cikkben említett ex gárdista attól lett ex, hogy a Magyar Gárdából viselt dolgai vagy nézetei miatt MENNIE KELLETT neki és még jónéhány társának.
Mindez azért van, mert szélsőséges nézetekkel nem vállalunk közösséget, sem pedig olyan emberekkel akik szélsőséges nézeteket vallanak, vagy ez szerint viselkednek.
Tudom a kormányon lévő pártok mindent megtesznek azért, hogy minket szélsőségesnek, rasszistának, fasisztának bélyegezzenek, de ezek a bélyegek nélkülöznek minden alapot.
2.) "nem minden közülünk való olyan", köszönöm az irántunk táplált bizalmat, és engedtessék meg, hogy annak a reményemnek adjak hangot, melyszerint nem csak hogy nem minden közülünk való nem olyan, de reményeim szerint egy sem.
Gondosan ügyelünk a tisztességre, becsületre, emberségre. Ha valakiről mégis kiderülne, hogy hijjával van az említetteknek az épen a Magyar Gárda fedhetetlenségének érdekében eltávolításra kerül, mint az említett ex gárdista.
3.) Sajnálatos dolog, hogy a 2008-ban eltávolításra kerülő Dósa és csapata, /volt aki magától lépett ki, volt akinek mennie kellett/, továbbra is a Magyar Gárda Mozgalom nevet bitorolja, de nemtartozik Vona Gábor kötelékébe, sem a Jobbikhoz. Önálló szervezet. Örzők szárnya néven különböztatik meg magukat. /Örző Gárda/ de sajnálatos módon jól össze mosható a Magyar Gárdával. Ezt sokan meg is teszik, van aki tudatlanságból, van aki szándékosan a Magyar Gárda lejáratására.
A Magyar Gárda a saját cselekedeteiért vállalja a felelőséget, de másik hasonló nevü, de tőle független mozgalomért nem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.