Két érdekes kérdés foglalkoztat az antiliberalizmussal és azzal kapcsolatban, ahogy hozzánkállnak azok, akik nem liberálisok. Nem csak az SZDSZ-hez vagy akármilyen más szabadelvű csoportosuláshoz - bárkihez, aki liberális gondolkodású, és ennek néha hangot is ad.

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bogáncs
Hát igen, aki liberális, az szokjon hozzá, hogy egyből rásütik a cigány, zsidó, magyargyűlölő, deviáns, drogos, bűnöző, meleg, szdsz-es, mszp-s, stb. stigmát...legalább is bizonyos körökben ezek a szavak már egymás szinonimái...bugyuta körökben.. ;-)
furfang
@bogáncs: azért amiket itt felsoroltál mind az SZDSZ által ( ma Magyarországon szinte az egyetlen magát liberálisnak nevező párt ) favorizált, és protezsált témák, és ez nem csak a bugyuták körében tudott, hiszen minden médiumból ez jön le, lám te is, mint igazi vájt fülű milyen szépen csokorba szedted a jellemzőket!
bogáncs
figyusz furfang, én magasról teszek a pártokra, pláne arra az szdsz-re, akik ocsmány módon (az ellentétek további szításával, indulatok felkorbácsolásával) a kisebbségek ügyét pusztán csak saját politikai pecsenyéjük sütögetésére használják....a szomorú az egészben viszont az, hogy bugyuta körökben ezen (kizárólag csak pejoratív értelemben használatos) jelzők és kisebbségek közé egyenlőségjel kerül..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.