Valaki szóljon már nekik. Ez egy politikai hirdetés. 2009-ből. És komolyan gondolják.

Forrás: gulyas.blog.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

holdrablo
Nagyon komoly. Van valami báj a dologban, ettől függetlenül habozás nélkül kellene kirúgni azt, aki kitalálta. Azt is, aki jóváhagyta. Ha a maguk ellen dolgozás a cél, akkor viszont teljesen rendben van. Ilyet azért ritkán látni. :)
rodeotigris
Nem hiszem,hogy ezek tudják hol élnek?Az utolsó mondaton kiakadtam:a válság kezelés nem egyenlő a megszorításokkal.
AKKOR MIÉRT CSINÁLOD?
Aki ezt írta olyan mennyiségű pénz visz haza,hogy lövése sincs a kialakult helyzetről.
Leírta azt amit már mindenki tud de már fél éve!Eltelt hat hónap és ez jön ki.Nem lehet valakinek ekkora a fázis eltolódása.A nyugat már elkezdett helyrerázódni a tőzsdék emelkednek.Megint mikor akarunk a nyomukba lépni 10év múlva?
furfang
Miért? Az intézkedéseik alapján gondolta valaki is, hogy tudják, van róla fogalmuk, hogy mi megy ebben az országban? Gőzük sincs, hogy mit értek el 7 év alatt, mennyire leküzdötték az országot, ezért merészelnek előjönni a még nagyobb megszorításokkal, és az ilyen tragikomikus kampányszövegekkel. Olyanok az MSZP-SZDSZ vezérkara mint egy szatirikus színdarab szereplői, ennyi hülyeség egy kormány részéről egyébként is életveszélyes, de gy válság, egy járvány idején pláne az!
ugyeugye
1. valszeg elmentek otthonról :D
2. hajaj! ezek akarnak kivezetni bennünket a válságból? :(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.