Panasszal fordultak egy rendőri intézkedés miatt ózdi romák a Független Rendészeti Panasztestülethez. A húsz Hétes telepi sértett azért fordult május 8-án a panasztestülethez, mert egy általuk kezdeményezett intézkedés során a kiérkező rendőrök megalázták őket, és súlyosan megsértették emberi méltóságukat – tájékoztatta portálunkat a Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet (TASZ).

Forrás: boon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
Rasszistának tűnhet a rendőrség! Tiltakozok!
cadmagician
abbol miért nincs hír, ha nem cigány tesz panaszt.
lukacsjoco
Ez csak egy gyerekcsíny volt! Kérdezzétek Kolompár Orbánt!
5hazi
Gondolom az ózdi rendőrkapitány azonnal könnyekre fakadt emberei rasszizmusa miatt.Már csak azért is mert nap mint nap szembe találja magát ezzel az egyoldalú feljelentgetősdivel igaz 100 magyar panaszra jut 1 kisebbségi.Azt aki jogtalanul lakik a hétes telepen és bontja a saját feje felől a tetőt,az ajtó elé piszkit, mert a mellék épületet ,már régen feltüzelte,azt akiknek 20 millát adtak 2 áve,hogy a saját szarát elpucolja,és nem törtánt semmi csak a pénz lett oda akinek a saját kisebbségi képviselöje nem tudta meg számolni hányan laknak a telepen mert a közel 300 főből 2 az-az kettő van bejelentve ill.fizet valamilyen közüzemi dijat!!Na azt "embert" aki mégis itt él már nem lehet "méltóságában" megsérteni mert az ilyen direkt költözik ide ITT NEM KELL FIZETNI SEMMIÉRT!
5hazi
A legszebb az egészben ,hogy a Gárda toborzóra össze csőditett engedély nélküli roma demonstráció /kaszával,kapával,botokkal vascsövekkel/ ellen senki nem nyújtott be panasz a kisebbség részéről !! Igaz legalább olyan megdöbbentő az is ,hogy a rendőrség sem lépett fel ellenük.MIÉRT?? Nekik ezt is lehet??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.