Ahogy végignézek a parlamenti patkó MSZP-s részén, egyből elfog a félelem. Szaktudást, észt, rátermettséget nem igénylő "munkahely" ez náluk. Félek, mert az üres tekintetekből áradó kisstillű kommunizmus lengi be a teret, a saját anyját feljelentő, apját bitóra juttató spiclikommunizmus. Ahol nem az erény, hanem a feltétel nélküli hűség nyeri el a jutalmát. A kommunizmus rémuralma. Félek, mert még mindig ugyanazok a módszerek. Félek, mert látom, hogy ezek az üresfejű csinovnyikok sokkal jobban érezték magukat az egypártrendszerben. Ma pedig mégis tajtékozva beszélnek emberi jogokról.

Forrás: durva.blog.hu
Feltöltő: AdamT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

AdamT
Remélem, hogy hamarosan az ő idejük végleg lejár... És persze félreértés ne legyen: nem hiszem, hogy egy parlamentáris demokráciában nincs szükség szocialista pártra. Nagyon is van. De nem ilyenre és nem erre.
AdamT
Csak az a baj, hogy a rekrutációjuk során a fiatalabb generáció is ugyanolyan korrupt, hiteltelen.
Geroner
számból vette ki a szót előttem hozzászóló

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.