Az abádszalóki borotvás támadó súlyos, életveszélyes állapotba kerül elfogása közben. A megtámadott családot megvádolják.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@zsbela: Nézze itt az nincs taglalva, hogy az arányosság feltételei hogyan is érvényesíthetőek. Egyébként kissé nonszensz, ez az arányossági kérdés, sok tekintetben nehezen értelmezhető. Olvassa el a bejegyzést itt: 216762wififalu.blogspot.com avagy analóg: www.cov.reallato.hu címe: "Vegytista valóság, lehet, hogy onnan nem látszik". Nos ez a rőhejes ebben a kérdésben.
zsbela
@reallatas: Azt nagyon sokan tudják, tudjuk, hogy a Btk. 29.§.-a , - a közelmúltban napvilágot látott események ( uborkalopás, áram a vezetékben) miatt is - módosításra szorul. Csak az un. liberális eszméket hangoztatók miatt, nem tudnak zöld ágra jutni a jó megoldásban.
xu
feri57 ma, 08:38 – válasz erre: Én minden esetben a sajnálatomat fejeztem ki! Engem sért, hogy ezt a kérdést népcsoportokra próbálod "ráhúzni"!
Különben sok esetben előfordul bűnesetekben, hogy valaki nem beszámítható.
Természetesen ezek mögött az esetek mögött a Rendőrség tehetetlensége és a BTK felpuhítása is jelentősen meghúzódik.
reallatas
@zsbela: Vagyis naívan kérdezve: mintegy evidiállják a bűnt, netán méd pártolják is.
furfang
" Meddig jogos az önvédelem? " Az utolsó leheletig ! Tii. vagy ő hal meg, vagy én! Akkor már inkább ő, hiszen a támadó a kezdeményező, ráadásul ő fel is készül, a megtámadott kiszolgáltatott, úgyhogy csapja agyon, ha más nincs!
blaci
A homokszem a törvénykezés,illetve a büntetés kiszabásakor is a gépezetbe kerülhet....
Gondolj bele: 1.a bíró is ember....lehetnek előitéletei,épp megcsalja a felesége,együtt teniszezik pártfunkcionáriusokkal,megbukott a gyereke az iskolában,ellopták a terményét vagy elverte a fiát a középiskolában egy skinhead....
Máris elfogult!!!!!
Mert,bár a pártatlanság meg az ártatlanság vélelme mindvégig .....
bla-bla-bla....de ha adhat max. 10 évet,és ő mégis csak 2-t ad,vagy fordítva....
Amerikai jogrendszer ebben legalább jobb....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.