Kérem, hogy szavazzon a BEREKESZTÉS ellen! Szavazzon azok ELLEN (ez de szép), akik BEREKESZTETTÉK: 1. A rendszerváltást, hiszen exkomcsik tartanak kisbemutatót demokráciaelméletből 2. A könnyűdrogok liberalizácóját, pedig nagyjából 20 éve ígérik, hogy megoldják a kérdést 3. Az adócsökkentést, pedig nagyjából 20 éve ígérik, hogy megteszik, csak rájuk kell szavazni 4. A kisebbségpolitikát és engedték, hogy berekesztett munkájuk eredményeképpen megerősödjön a rasszizmus, ami ellen viszont már lehet küzdeni 5. A politikai értékrend kialakulásának folyamatát, ugyanis a szocialistákat egy többszörösen milliárdos ember vezeti, ami finoman szólva is képzavar ...

Forrás: durva.blog.hu
Feltöltő: AdamT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336
Nem lehetne szalonképesebben ?
Pokorni nem ilyen.
g1983
Demokrácia itt nem is volt.Még módszerváltás előtt sem.
AdamT
@grti7336:
Szerintem lehetne. De a szalonképesebb kommunikáció - szerintem - a véleményformálók feladata. A blogger meg maradhat radikális. :) FŐleg akkor, ha hetek őt a KIREKESZTÉS szót látja maga körül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.