Bajnai Gordon és Oszkó Péter arra készül, hogy megszabadítsa a magyar embereket a víz- és az erdővagyonuktól – állítja a Magyar Nemzet. Aggódik a Magyar Víziközmű Szövetség is.

Forrás: vizhiany.hu
Feltöltő: novanda
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
Valami nem teljesen világos a számomra. A kérdés ugyanis módfelett fondorlatos. Az ország, a nemzet természeti kincseit ugyanis törvények és az Alkotmány is védi. Ha jól értelmezem a kérdést akkor a kitermelői jogok köréről szól a vita.
A csavart abban látom, hogy a fogyasztó és a termék közé ellenőrizhetetlen jog és hatás körökkel rendelkező szolgáltatókat akarnak törvényileg bekényszeríteni, aki aztán diktálhat árat és minőséget.
MaxGraf
Na ezért ( is !) kell ezeket azonnal elzavarni a bánatba !
Hogy ne legyen alkalmuk tovább garázdálkodni a magyar nép földjével,vizével!
novanda
Csubaka! A helyzet az, hogy a vízvagyon a magyar államé, de jure. Az üzemeltetéshez szükséges infrastruktúra az önkormányzatoké, de az üzemeltetési jog, tehát a vízszolgáltatás joga privatizálható, vagyis egy befektető dönthet arról, hogy te mennyiért kapd a vizet, ami kifolyik a csapból. Akkor pedig már nem vigasz, hogy amit méregdrágán megiszol, az egyébként magyar tulajdon.
Geroner
van ezer módja hogy kicsalják a talpunk alól a földünk vizünk levegőnk.
S MINDEGYIKHEZ A VEZETŐK SEGÍTSÉGE KELL!!!! S VAN MÓDJA HOGY EZT NE TEGYÉK MEG, 2010 VÁLASZTÁS!!!! FELELŐS MAGYAR KORMÁNY!!! AKI A NÉPÉRT FELELŐS NEM A BEFEKTETŐKÉRT MEG A ZSEBÉÉRT!!!
OLYAN ÉRZÉSEM VAN MINT LEHETETT 1848 BAN AZ EMBEREKNEK. FORR A HANGULAT TISZTELT URAK! TELJESEN HÜLYÉNEK NÉZIK A NÉPET!
kopeba
Nem hallottam hogy kimondta volna valaki de a kárpotlás Óriási hiba volt szétverték a jol müködö tsz-ket tönkretették rengeteg ember megélhetését , és elkezdték eladni az országot és a mai napig folytatják, van amit nem szabad magánkézbe adni pl a viz is ide tartozik . Ez ami ebbe az országba folyik ez olyan mint ha a vezetök szándékosan tönkre akarnák tenni az országot . A teljes magyar politikai elit azonnali leváltása és felelöségre vonása nélkül nem lesz jo élet ebben az országba , mert megtehetnek mindent büntetlenül
kisnagy
És uralkodjék rajtunk rajtunk a teljes paranoia! Olyan bizonytalan lennék az életben, ha nem követne engem mindig egy fúrcsa alak....rossz lenne , ha nem lenne......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.