Vona Gábor tényleg kemény, vannak tízforintos nézései, dühösen dülled a szeme, és egyáltalán, rettegjen mindenki, aki nem őfajta. Egyik pillanatban azt olvassuk, hogy ő Isten ostorán a bűrös nyélbevonat, a másikban pedig nyugtatót kell bevenni, hogy valahogyan befejezzük a röhögést.

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Méry
Ezért a cikkért irója nem kap Pulitzer díjat!Nekem nem ciki,hogy Vonáék magyar érdekeket akarnak képviselni,ha őket hallom,büszke is vagyok arra,hogy magyar vagyok.Le merem ide írni,hogy drukkolok nekik,nem kell az SZDSZ példáját követniük,akik anno az MDF-nek,később az MSZP-nek feküdtek le a hatalomért.Végre valaki,aki mondhatjuk úgyis,hogy a "nép hangja",mert Tiborc panasza nem hallik odafönt,a tavaszi szellőcske elfújja.Hajrá JOBBIK!
marlin
# De még az is, hogy az ember eszik és iszik, és jól él az õ egész munkájából, az Istennek ajándéka.
# Tudom, hogy valamit Isten cselekszik, az lesz örökké, ahhoz nincs mit adni és abból nincs mit elvenni; és az Isten ezt a végre míveli, hogy az õ orczáját rettegjék.
# A mi most történik, régen megvan, és a mi következik, immár megvolt, és az Isten visszahozza, a mi elmult.
# Láttam annakfelette a nap alatt, hogy az ítéletnek helyén hamisság, és az igazságnak helyén latorság van.
# És mondék magamban: az igazat és a hamisat megítéli az Isten; mert minden ember akaratjának ideje van, és minden dolognak õ nála. (Préd 12-15)
almalibre
Egyszer már valami fórumon írtam, most újra megteszem: A magyar a leg anti-nacionalistább nép a földön. Míg az összes országban az emberek java népviseletbe öltözik, legalább egy ünnep alkalmával, nálunk ez ciki, mint ahogy az is, ha magyarnak érezzük magunkat. Ez „humoros” cikk is erre alapoz, nem ok nélkül. Nálunk a székely, vagy matyó néniken kívül, legfeljebb a néptánc csoportok hordanak népviseletet, leginkább külföldi zenét hallgatunk, amcsi filmeket nézünk, a hivatalos munkanyelv már alig használ magyar szavakat, ezek alól az utóbbi időkben talán csak a JOBBIK és hívei kivételek és ez tényleg annyira szokatlan, hogy már majdnem humoros…
fabricius123
Ez nagyon jó írás. Ennél szórakoztatóbbat rég olvastam és mély igazsága is van. A jobbikos új-nyilas réteg nem veszi észre, hogy kívülről nézve bohóckodás amit csinálnak és meglehetősen mulatságosak a normálisak számára. Vonának a fején belül vannak viharok, elég gyakran, a szeme és annak intenzív dülledtsége ennek a "belső nyomásnak" a következménye.....
Dr.luigilongo60
Szegény holdrabló!

Megint kihívtad a sorsot magad ellen.A jobbikot nem lehet ám csak úgy kicikizni, mint ahogy ők teszik a magukfajtával.A szittyák világa egészen másképp működik.Aki nincs velük az mocskos bolsi, zsidó, cigány.Ha keresztlevele van, akkor meg antimagyar.
Tessék mondani tisztelt szittya urak, azért mert én nem kedvelem önöket, még lehetek magyar vagy mondjak le örökre állampolgárságomról?Azt hiszem a XXI. században Európában ezt nem önök fogják eldönteni,ha már ennyire tülekedtek a képviselői helyekért az utált EU-ba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.