[Vastagbőr] A botrány kurva nagy, amit világosan jelez, hogy a teljes ballib média kussol az ügyről. Mindig, amikor kipattant valami eget verő botrány, akkor arra gondoltam, hogy ezt már nem lehet megúszni, nem lehet kimagyarázni, ez lesz a Bukás. Aztán kimagyarázták, kimosdatták, és minden ment tovább a maga útján...

Feltöltő: idetektiv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rodeokutya
@dzsingistán : Az olaj ügy nem véletlenül nem kerülhet nyilvánosságra csak ha már az érintettek megdöglöttek.A parlament nagyobbik fele részt vett a szőkítési buliban ezért nem tudhatsz meg te sem és senki más részletket az üggyel kapcsolatban.
reallatas
Száz szónak is egy a vége, ez az ember az első perctől kezdve bizonyította az alkalmatlanságát, hogy miért erőltetik az pedig roppant egyszerűen magyarázható. Ennyi.
Garnela
@reallatas: Véleményem szerint azért "erőltetik" mert valamivel sakkban tarja az egész MSzP-t kormányostól, Böszméstől, Kókástól, Bajnaistól együtt.....valami nagy disznóságot takargatnak Drazséval...azaz takargatja nekik addig míg tűzközelben hagyják..
OKOS
Szerintem eleje sem lenne , mert a köztörvényes bűnözők demokráciában nem jutnának hatalomra.
reallatas
@dzsingistán : Kommentjeid, találóak, ülnek, az defaktó, hogy az egész an blokk hunyó volt az ügyben. Tehát máris egy közös takargatni való pont. Olyan ez mint mikor köpködjük egymást, a publikum előtt, a háttérben pedig koccintunk a közös, nagy eredményünkre.
xu
@OKOS: Ja-ja!

@reallatas: Ezt nevezik bratyizásnak? (mutyizásnak?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.