Orosz maffiózóknak hitte Cozmát és sporttársait.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
bigyibogyo! Nem tudom hogy kire gondolsz,talán szegény Simon Tibire,de az is egy más eset és ez is,olyan mint a mák meg a tészta külön! Én azt vallom,hogy aki bünös,gyilkol,rabol,az kapja meg a kemény mélto büntetést,etnikumtól függetlenül! Ezt a Veszprémben történt ÖLDÖKLÉST,nem szabad összehasonlitani egy másik öldökléssel,amiből volt egy jó pár ismert eset! Különben meg a számok és a statisztikák magukrol beszélnek,remélem hogy egy keményebb büntetőtörvény egy kicsit rendet tesz a dolgok között!
ugyeugye
vajon mit szólnának ezek a "bátor" fiúk, ha meglátogatná őket a szláv vagy orosz maffia?
miloka
De az ügyvéd sem állhat a helyzet magaslatán! Mert ezzel csak megerősítette, hogy bizony bandában s nem véletlenül voltak az adott helyen!! A bodzagyűjtők meg azt hihették, hogy az orosz vagy ukrán maffia bele akar köpni a levesükbe!
A rendőrök meg hagyták, mert féltek, elesnek a megszokott kis kenőpénzecskéjüktől!
rodeokutya
Egy a lényeg kötelet az elkövetők nyakába!Legyen ez intő példa minden ember számára: ha ölsz MEGHALSZ!
Nem érdekes, hogy ki miért tette,maffiózó vagy sportoló egy bácsi a szomszédból?!.Egy ember meghalt, az elkövetőnek ugyan ez a sors jár.
Kötelet minden gyilkos nyakába!(engem az sem érdekel,hogy a bőre színe kék vagy zöld, embert ölt és ez megbocsájthatatlan!)
zsulabe
Lehet, hogy ez egy nagyon komplikát ügy, sok szereplővel,de voltak szemtanuk, meg voltak a gyanusitottak,miért tartott egy kerek esztendeig a bizonyitási eljárás???
Amit a védő ügyvédek, ugy nevezett stár ügyvédek, stár gázsiért müvelnek,sulyos élet ellenes ügyekben, ami felháborit minden jó érzésű embert, az már arcpiritó, felháboritó, és tul megy minden határon.
Hazánkban jogszolgáltatás és nem igazságszolgáltatás folyik!!! Szégyen ez egy jogállamban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.