Ha úgy alakulna, s a nép végre felébredne, és kimenne tüntetni a rengeteg pofátlanság ellen, akkor terrorveszélyre hivatkozva ezt be lehet tiltani?

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
Olvasva a kommenteket, a verbális csatákat álltalában a tettlegesség követi! Egy egész nemzet semmibe vétele kezd látenssé válni. Roppant elszomorító perspektíva! Egyszer tettem valahol egy megjegyzést. "Ébresztő társadalom" minden lettem csak nagyságos úr nem.
reallatas
@slanger: /július 27. hétfő, 17.52/ Tudod van még két tényező is, amit mindenre fel szoktak használni, ha belefér ha nem. A rasszizmus, illetve antiszemitizmus fogalmait.
reallatas
@rodeokutya: /tegnap, 7.28/ Légyszives ne sértegesd önnmagadat, mert nem vagy te hülye. Tudod azzal vígasztalom én is magamat sokszor, hogy a remény vész el utoljára. Az más kérdés, hogy felelek is önmagamnak, erős cinizmussal. nincs már énbennem remény sem. No már most ilyen alapon én vagyok nagyon hülye. Üdv.
reallatas
@ugyeugye: /július 27. hétfő 18.17/ Jól fogalmaztad, ugye nem veszed zokon ha toldok a gondolathoz. Ugyanakkor a felső réteg képviselőinél, újabbnál újabb fény gyúllad ki, de itt lentről már a sőtétségben maradva, nem fogunk tudni a biztosíték dobozához visszabotorkálni. Jóllehet erre blazíroznak!!
1951
Semmi féle terrorveszély nem fenyegeti kis hazánkat, Szerencsére!Ideje lenne végre ezt a hablatyolást abbahagyni. Társadalmunk meg miért tűri el ezt a "süketelést", amivel itt feleslegesen riogatnak?!Hazudoznak itt össze és vissza, nem jöttek még erre rá sokan?!
rodeokutya
@reallatas: Az igaz, hogy ők juttatak minket ide de ezeket "mi" szavaztuk oda.Mentségemre legyen mondva, hogy én nem kértem hogy lopjanak,csaljanak,hazudjanak.Amire mindenki voksolt az egy program volt,az, hogy ezt nem tartották be illetve nem valósították meg az már nem a mi hibánk!De az is igaz ,hogy nekünk kéne lemondatnunk,kirugatnunk őket.csak nagyon kapaszkodnak a hatalomba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.