Az etnikai atrocitások megelőzése és kezelése az egyik központi témája volta polgárőrök konferenciájának Miskolcon, ahol Bencze József, az országos rendőrfőkapitány is részt vett. A talákozón elhangzott, megnyugtató, hogy a rendőrség elkapta a romagyilkosságok gyanúsítottjait, de az éremnek két oldala van, hiszen a kistelepüléseken a kerti lopásokat, rablásokat zömében a romák számlájára írják a helyiek, ezért a többségi társadalom nyugalma is veszélyben van.

Forrás: mikom.hu
Feltöltő: jandera9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Ez igy is van.
Erre szakosodtak, hogy a termést ők takaritják be.
Úgy látszik, a keritésbe vezetett áram példája sem tudja leszoktatni őket erről.
Pedig előbb-utóbb megunják az emberek és drasztikusabb "megoldást" keresnek.
jandera9
Lyukóban szó szerint egész házakat loptak el, ajtókat, ablakokat és csak a betonalap maradt...
szabosa
:)) Ózdot szinte teljesen ellopták :))
Egyébként sajnos én is azért adtam el Pest megyei telkemet, pedig nagyon szerettem, mert a férgek széthordták a termést. Az is igaz, hogy a kerítéssel kezdték.
Ha szerencsém volt és időben mentem, akkor sikerült a termésnek, majdnem 1%-át magamévá tennem de rendszerint nem ez volt a jellemző. Gyakorlatilag 10 éven át reménytelenül próbálkoztam. Alakult a faluban egy önkéntes polgárvédelmi csoport, "némi" fizetségért járőröztek a területen vigyázva arra, hogy ne történjen lopás, ősztől, tavaszig pedig betörés. Érdekes, hogy az önkéntesek zöme roma volt és aki nem tudott fizetni azt ugyan úgy meglopták, kirabolták. - de érdekes!
Nos ebből lett nagyon elegem, inkább megfutamodtam többed magammal de részben már bánom, hiányzik..... a föld, a táj, a többit meg csak megoldottam volna idővel, ahogy más telkén megoldottuk. Egy betörés biztos házzal. :)))) 20 év alatt még nem sikerült betörni nekik, ez az egyetlen ház ami kimaradt :))))))))
reallatas
Számtalanszor el lett mondva, bizonyítva sőt az egész országból jelezve, tovább megyek európai gondnak is nevezhetjük, mindazt ami már égbekiálltóan problematikus a cigánysággal kapcsolatban, Természetes, hogy kialakul az egyre máélyülő árok. Nyilván a politika az ebből adódó ellenszenvet, rögtön behelyettesíti a rasszizmus szóval ha indokolt, ha nem. Nagyon rossz tendencia, mert, hogy tendencia van benne, az már nem kétséges. Miért is??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.