Vizsgálja az ORTT a betelefonálós játékokat.

Forrás: kisalfold.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Nagyon ideje már!
Remélem, lesz köztük matematikához értő is, ugyanis nagyon sok olyan feladvány van, amelyikhez nem adják meg az "egyértelmű, szükséges és elégséges" kiindulási feltételeket.
szabosa
...ezekkel a "játékokkal" az a baj, hogy teljesen hülyére veszik az embert és mint láthatjuk, Isten állatkertjének a kerítése is alacsony .....
A bejutós kérdések:
mi volt József Attila ?
A. költő
B. trópusi növény
C. tengeri bizgentyű

a paraszt kizárásos alapon az A választ ítéli helyesnek és büszkén döngetve mellét már veszi is a telefont és tárcsáz. - naná, hogy nem sikerül elsőre. Amikor a hívásokból elegendő összeg befolyt beengedik a hívást. Az első komolyabb kérdésnél elvérzik :))) Ez is egyfajta pénzátcsoportosítás. A sok hülyétől elveszik és megcsapolva a maradékot odaadják egy valakinek. :)))
marlin
Mi a baj??
Az ORTT kétségbe vonja a zembereknek azt a - korábbi kormány által biztosított - jogát, miszerint Magyarországon "bárkinek" joga van hülyének lenni!!
Vagy nem erről szól az egész már megint??
gondolkodo
@marlin: No igen, a szélhámos is hülyére veszi a másikat. Ezért büntetik.
Hülyének lenni alkotmányos jog, de ha más (kivéve: állambácsi) teszi anyagi előnyök megszerzése érdekében, az büntetendő!
Vera1944
Akár le is tiltanák, azt hiszem sok szülő örülne neki, mert a telefonszámlájuk lecsökkenne.
Arról nem is beszélve, hogy gusztustalanul átverik aki lépre megy, néha egy-egy betelefonálót beengednek, akkor meg nem sikerül, mert nem szól bele senki. Az egész egy csalás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.