A mai meleg felvonulás kapcsán gondolkodtam el azon, hogy mitől lesz valaki egyenlőbb a másiknál, mitől van valamitől több joga, mint bárkinek, mitől lesz hangosabb a hangja, mitől szabad neki többet, és egyáltalán miért tehet meg valamit amivel mások alkotmányos jogát korlátozza.

Forrás: djz.hu
Feltöltő: djzone
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rodeokutya
@mizo: Engem is érdekelne mivel ad többet a társadalomnak?Több gyereket szül?Kétlem!Többet adózik?Bizonyítsák be!Jeles társadalmi munkások?Nem hinném!

Ergo üzenet a melegeknek :ne kérkedj ha kevesebb vagy az átlagnál (két pasi nehezen szül gyereket).
Bújj meg csendesen és dolgozz szorgosan ha már hibás géneket hordozol.
djzone
@zsolti, egyébként nem hiszem, hogy kevesebb joguk lenne, mint nekem. Példának okáért a felvonulni vágyók rázhatták a seggüket szabadon az Andrássyn én pedig nem mehettem el szabadon ebédelni, oda ahova szerettem volna.

Ergo, az ő gyülekezési joguk előbbre való, mint annak a sok-sok ezer embernek a joga, akik a környéken élnek, dolgoznak, vagy csak akár át haladni akartak.

Kordonisztán, én így szeretlek.
reallatas
A megbékélés alapjaként, a melegek legyenek melegek, a leszbik legyenek leszbik és így tovább, de azt meg kellene érteni amit megpróbálok egy metafórikus jellegű gondolattal ilusztrálni: miért tudta lelőni a svatagi fácánt oly könnyen a vadász, nagyon kézenfekvő, mert felverte maga körül a port! Egyébként ha úgy jól belegondolunk, egyszerű plebejjus észjárással, akkor a melegség, nem egésszen fedi le az isten adta természet normális trendjét. Egy társadalmat csakis a heteró kapcsolatok demográfiája fog ujrataremteni. Mert ugye milyen érdekes kissé infantilis felvetés, mi lenne egy kizárólag melegekből összetevődő vízionált társadalomban? Ami ilyen alapon persze létre sem jönne. Semmi gondom a melegekkel de mikor a négyéves kisfiú megkérdezi, apa miért csókolgatja a nyílt utcán a bácsi a másik bácsit, no itt jön a neheze.
reallatas
@zsolti: /tegnap, 10.48/ Gondolataiddal egyetértek ebben a formában. Obligomon kívül megkaptam baráti meghívásodat, köszönettel. Tudod az a gondom, hogy most az új rendszerrel, nem tudom hogyan is reflektáljak a gépi vissza jelzéssel. Üdv.
1951
Rá kell jönni végre arra, hogy itt nem is a buzik felvonulásáról, annak negatív hatásairól van szó, hanem egyszerűen a politika félrevezető mahinációjáról, az égető problémák sürgős megoldásának elnyújtásáról, a semmittevésről szól itta történet.A buzikat itt csak eszköznek használja a politika,hiszen a heteroszexuális politikusok sem teregetik ki a teherautó platójára együttlétüket.Ugye igazam van ebben a kérdésben??!!
djzone
@1951 igazad van.
Igazából számomra az nem világos csak, hogy ugyanaz a koalíció,aki gyakorlatilag csend rendeletet vezetett be a VI. kerületben a lakók védelme érdekében (én is itt lakom), az ilyen és ehhez hasonló közel fél napos közlekedés bénulásokat okozó rendezvényeket pedig engedélyezi.
Ez a non-szensz nem a meleg házasság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.