Néhány "nyálas" elverése nem nagy bűn, úgy kell nekik, védjék meg magukat! A balhé kedvéért csináljuk a "fesztivált" órákon is, élvezzük, hogy nincs retorzió, szinte bármit megcsinálhatunk.

Forrás: teol.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vera1944
Egy-két pofást lezavarni, mindjárt nem zavarná az órát a tetü kölke!
gondolkodo
@Vera1944: ...és ha a kedves szülő szóvá teszi, neki is! - bepótolván az ifjúkori elmaradást!
Vera1944
@Gondolkodó
Tisztelet a kivételnek, de a mai szülők nem nevelik a gyermeküket, inkább kicsapják az utcára csavarogni, falat firkálni, padokat összefirkálni, trágárkodni.
Festékekre van pénz, kenyérre nem jut, csak elnézem 13-14 éves kölkök éjszaka az utcán rohangálnak a mobiljukkal, orditanak, bevannak lőve.
Hol vannak a szüleik? Csinálják a többit?
reallatas
No erről a témáról már szinte közhely beszélni. Tudniillik a társadalom minden szegmenséből évek óta érkeznek a panaszok. Ennek hátterében nem az akaratlanság a mérvadó. Ott fent a sok ilyen-olyan autentikusan a témával foglalkozó mindenféle lógus végződésű szakmával rendelkező, diplomás ezt nem igaz, hogy nem látja. Ha pedig látja akkor ebben in dirrekt tendencia van. Irány a teljes eldegenerálódás felé, s ami borzaztóan hat, hogy netán tudatosan. Kéreik már nagyjainknak végre felfigyelni, s egy egész társadalom jaj kiálltását meghallani. Tudjuk, látjuk s semmit nem alakítunk!!! Meddig még???
gondolkodo
@reallatas: Amig mindenki birkává nem válik, terelgetni sem kell, elég a nyáj előtt egy szamár!
reallatas
@gondolkodo: /ma, 12.34/ Üdv. Látens gond ez már per napjainkban is:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.