Az ORTT döntött: a Danubius és a Sláger rádió helyett a két új pályázónak adta az országos rádiófreknvenciákat, ez azt jelenti, hogy kevesebb mint 3 hét múlva az új rádiók átveszik a helyet a régiektől.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
@szaboria: Jó! Majd beiratkozom magához műveltségórára.
Ha magát az feldobja, ami ott megy, akkor pedig sajnálom érte.
kir
Teljesen másodlagos a Sláger és a Danubius színvonala. Ami az ellenérzést okozza, és minden tiszta erkölcsű embert bánt, az a nyilvánvaló részrehajlás, a Fidesz-MSZP mutyi. Okádék ez a két párt. (A KDNP nevű féregnyúlványról már nem is beszélve)
topapa
Szevasztok! Csak késve kapcsolódok be, de két megjegyzésem még nem késett el. Vagy három! Nem hiszem, hogy bármelyik adó tevékenységét a reggeli műsorra kellene leszűkíteni, bár tagadhatatlan, hogy fontos eleme. (Adott esetben a leg hallgatottabb eleme.) A másik tényező, hogy egy bingula szervezet, jelen esetben pártdelegáltak gyülekezete dönt olyan pályázatok sorsáról, amelyeket el sem kell olvasniuk, hiszen elnökeik megmondják, hogy mi legyen. (Hát itt az lett!) Harmadik jegyzésem: A hallgatók majd megszokják!
Megfontolt
+1!
Miben a Fidesz és MSZP megint egyetértett.......
eberti
@bigyibogyo: Többek között ez is luxus:A híresztelésekkel ellentétben a legnagyobb összegű díj ajánlatot a Sláger Rádió tette. Egy most induló, politikai irányultságú beszélgetős rádió ennek töredékét sem képes kitermelni és befizetni. Az ORTT döntése következtében ezért évi 670 millió forinttól esik el a költségvetés

Ezt a Slágerrádió hivatalos nyilatkozatából idéztem.
messzelato
@eberti: Nekik nem fog hiányozni többet vesznek ki a zsebünkből.Micsoda nagyvonalú az ORTT.Van ott pénz dögivel.
De vajon ha mindenhol válság van nekik miért nem hiányzik a kieső összeg?Már ez is gyanús.persze az igazság soha vagy csak sokkal késöbb fog kiderülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.