A Nézőpont Intézet a Heti Válasz számára készített közvélemény-kutatása szerint októberben csökkent a Fidesz támogatottsága, Bajnai Gordont viszont többen tartják alkalmasnak a válságkezelésre.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
janos
Gágágágágágágágágágágá.Kecskére káposztát.Nem hiszek a mesében.Úgy látom,hogy még hisznek!Sokan még adnak nekik 20 évet csak majd utána fognak rájönni,hogy megint elkúrták.Jól tudnak szövegelni még mindég megtudják hülyíteni a népet.Engem nem. De már akkor késő lesz.Majd jó nyugdíjjal elköszönnek és így jártunk.Mi még 65 éves korunkig dolgozhatunk ha megérjük.
janos
Szaborai,,lopják a múltunkat, MÁR ELLOPTÁK a jövőnket,AZ MEG VAN ALAPOZVA!SVÁJCI BANK a bizalmunkat, AZ CSAK VOLT? az önbizalmunkat, a becsületünket ELKURTÁK DE NAGYON kívülről és néha belülről is"NEM REPED A MENNYEZET?,,Megmaradunk és megújulunk" ,,Ahhoz, hogy minden megmaradjon, mindennek meg kell változnia",,Ahol fél ország marad, ott fél az ország Húzzanak el a hatalom(-brókerek, a lista-totózók!)" NEKEM IS EZ A VÉLEMÉNYEM.,,Ne rombolják a becsületünket!" AZT ELKURTÁTOK. REPED A MENNYEZET. MÉG MINDÉG REPED. ,,úgyis elmennek, ha nehéz lesz, tegyék meg azt a szívességet, hogy húzzanak el előtte ."MEGNÉZEM,HOGY A KONDÉR BAN VAN E MÉG VALAMI?VAN NEM MEGYEK SEHOVA!!! ,,Demokratrák, ébresztő! Meddig tűritek, hogy Magyarországon tort üljön 20 ÉVE ÜLITEK A tort MÉG MEDDIG AKARJÁK.a gyalázatos beszéd? Meddig tűritek, hogy Magyarország fele meg sem nyikkan, ha fenyegetik a politikusokat, ha bőrszínük, származásuk miatt lőnek le embereket?" ,,ARRA GONDOL,HOGY KÉPVISELŐT RENDŐRÖK VERTEK MEG!VAGY ARRA,HOGY AGYONVERTÉK SZÖGI LAJOST. SZABÁLYSÉRTÉST FELVITTÉTEK10000RŐL-20000RE. MEGÉLHETÉSI BÜNÖZÉS. A JÓ SZÖVEGET BEADNÁM A KUTYÁMNAK MEGVESZNE TŐLE! TANÍTANIA KELLENE EZT A JÓ DUMÁT! PESTRE HOZTAK ELEFÁNTOT VASTAG A BŐRE DE NAGYON!NEM HALLOTÁK,HOGY REPED A MENNYEZET SZERINTEM MÁR BEOMLOTT! HÍVNI KELLENE A KŐMŰVESEKET!VAN AZ OLAJ SZŐKÍTÉS,SVÁJCI BANK RIDIKÜL . ROBBANDGATÁSOK, BRÓKER, ZUSCHLAG,Tánczos,MÓR.
rasszista64
VÉLEMÉNYT ÍRNI NEM ÍROK A LETÍLTÁS VÉGETT,DE A JÓ KÍVÁNSÁGOM LEÍROM RÖVIDEN . TEMETKEZÉS VEGYE PAPÍRRA IKÁBB MA MINT HOLNAP!
ugyeugye
@janos: @rasszista64: miért kiabáltok?
picike
Sajnos a bizalomba veti a nép a hitét ,az pedig nagy kincs vagy van vagy nincs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.